Разноразно питање

1. Kurde ti si emigrant, što se ljutiš.

2. Jeste Kurde, prod'o si Kragujevac.
    P.S. I nas dvojica smo iz Kg-a, al Zvezda je Zvezda.

3. јесте, нас крагујевчане, хехе.

вееркоооооооо... је л' нас чујеееееетеееееее... ви сте пичкееее највећееееее. крагујевачке пичке :клап: :клап: :клап: :клап:

4. Ovo mora da je tema "prijavi se za nikad odabranu"? :)

5. Đavoli! Je l' nas čujete?
    Jebaćemo Verka!

6. Ih, bre, Bruse, nemo da si taki čovek. Ovog Cou boli kurac, on ima značku, a ja jedva onaj prs'. :D

7. Nisam ja čačko Kurda, mene ništa ne veže za Kragujevac osim nekoliko Vukajlijaša :)

8. Ja imam medalju, možete da mi pljunete pod prozor lolo

9. Ja imam kurac i JA JEMEN! lolo.

10. A jebiga i Mesalina je iz Kg-a pa se ne javlja. Da smo sa strane, pa i da se uvredi, al ovako ne ide, još nas ovi pavijani šutiradu po gradu. :)

11. Може неко да спичи једну бананицу од дан овим пујдоманима на чету?

12. шта бре никад одабрана, па мени је обећано гробље овде! ја морам да упалим свећу, иако ће цигани да покраду восак, и да почупам коров.

13. Jel ima neko od prisutnih da se razume u mobilne telefone? Performanse ovo - ono...

14. Što je onaj Gospodin Sanja dobio trajni?

15. Uđi mu na profil pa pogledaj. Trol i dupli trajno banovanog, koji je isto banovan zbog lošeg trolovanja.

16. Skapirao sam da je dupli, ali čiji?

EDIT : Je l' Banetov?

17. E da, i ja sam tražio ban za njega, mnogo je kenjao.
    Ko je Bane?

18. јесте ваљда, валсинарбов, кол'ко сам ја упућен. а обично нисам ни малоло

19. Pa to nije bane, to je Pasuljar. :D
    Izgleda da jeste, al isto ovako ko što reče Coa.

20. meni sanja liči na radjarda.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.