Разноразно питање

1. Ja bih uveo opciju da autori preko 5 000'10 000 poena imaju dugme "za odabrane" ali samo za nove definicije (nešto kao fora definicije dana) pa koja ima najviše, pogledaju moderatori na kraju dana, odaberu i to je to, tako svaki dan. Naravno ako definicija nije nekim slučajem za naslovnu onda neće biti ta ni stavljena, nego će se gledati sledeća... Tako nekako bi ja to oprobao i vidio da li valja, ako ne valja nešto, promjenio bi pa sve dok ne nađem neko najbolje rješenje.

2. Била је та прича већ икс пута, и ниједном није прошла...

3. nije savrseno, ali je mozda i najpravednije resenje (niko nista ne gubi)

4. Remac
    Ja bih uveo opciju da autori preko 5 000'10 000 poena imaju dugme "za odabrane" ali samo za nove definicije (nešto kao fora definicije dana) pa koja ima najviše, pogledaju moderatori na kraju dana, odaberu i to je to, tako svaki dan. Naravno ako definicija nije nekim slučajem za naslovnu onda neće biti ta ni stavljena, nego će se gledati sledeća... Tako nekako bi ja to oprobao i vidio da li valja, ako ne valja nešto, promjenio bi pa sve dok ne nađem neko najbolje rješenje.

I tako ce njihovi drugari koje prate imati jos vise prijava za odabrane, i tako ce se odabiranje defki svesti na 100tinak imena. Mada nije ni sad daleko.

5. САМО МОДЕРАТОРИ ДА БИРАЈУ! и тачка.

6. Kao što sam do sada dosta puta ponovio, najviše se za nizak stepen čitanja bune oni koji malo čitaju i ocenjuju. Neko ko je na sajtu skoro 2 pune godine i ko ima jedva 2000 ocena, teško da može nekome da natrljava na nos bilo šta vezano za nečitanje.

Ciklon objasnio, ne kukajte na ocene, ako ne čitate, kraj priče.

Ja čitam, svaki dan redovno.

7. Naravno Vesli, ide u PVT.

8. Remac, a kako bi bilo da častite odabranom ljude koji su ocenili recimo 2000 defki. Ne mora toliko, ali da ima neka granica i da kad se pređe, odaberete jednu, pa krene novi ciklus od isto toliko podeljenih ocena. Mislim da bi se lepo podiglo ocenjivanje.
    Ja sam recimo dao preko 10k ocena do sad, čini mi se da mi tako rekoše na onoj temi, od toga je više od 60% na defke, a ima ljudi koji su po 2-3 godine na sajtu (4-6 puta duže od mene), a ocenili su 5x manje stvari.

9. pa ne bi to bilo automatski da definicija se odabere, nego opet moderatori odlučuju, a imali bi i uvid ko je glasao za odabrane.

10. Aj častite mene ja sam mnogo pročitao za mesec ipo, lolololo, što mod u na temi i može potvrditi.

11. I tako ce njihovi drugari koje prate imati jos vise prijava za odabrane, i tako ce se odabiranje defki svesti na 100tinak imena. Mada nije ni sad daleko.

Brate, sto ti blejis na sajtu kad smo vec svi takva govna...

12. Ah da, zaboravljamo i duple naloge.
    Ovaj clan je uspeo za 12 sati da se registruje,napise defku, dobije 30 ocena, i cak 20 komentara. http://vukajlija.com/loviti-zmaja/603069

13. Remac, a kako bi bilo da častite odabranom ljude koji su ocenili recimo 2000 defki.

Nastao bi haos... Masovno lupanje ocena bez citanja definicija.

14. Свеједно, било би ту ортачког помагања ...
    Веверице, тад би ЧИТАЊЕ било још мање... јер би људи трчали и давали +/- без читања, само да би добили награду ...

15. Stvarno ima nekad i dobrih prjedloga, ali gazda nikako da se oglasi povodom toga, evo gledam da je njegov zadnji post na forumu bio prije 2 mjeseca

16. Ma, koji drugari, čoveče? Šta pričaš ti?

Linkovanje defke na četu ne donosi automatski pluseve. Ako jedan autor predloži na četu drugom da napiše defku, to ne znači da će on sada da profitira na tome.

A, da budem iskren, neka se i svede na stotinak ljudi to odabiranje, jer ti ljudi i pišu, i komentarišu i čitaju i ocenjuju. "Rade posao" vezan za ovaj sajt. Ti isti ljudi linkuju tuđe defke u svojim, a pogotovo linkuju ili defke ne toliko poznatih autora ili defke koje su veoma dobre po kvalitetu.

Da nije te "družine" koju pominješ, dosta toga na ovom sajtu bi bilo mrtvo. I neka se, primera radi, često odabiraju Kurajberove defke: čovek odlično piše. Ume i on da zasere tu i tamo (moje mišljenje), ali zato mu je 80% defki perfektno.

Prati i ti nekoga, pa predlaži. Čitaj, cenjuj i predlaži. "Guraj" neke autore koji su tebi gotiva (tačnije, čije su ti defke gotiva). Šta te sprečava?

17. A bre ljudi dobro je ovako, šta kukate, ja bih vratio popularne defke, ali bi prag bio na dvaes.

Ili pored naslovne deset najpopularnijih od prekjuče, jer bi defke od juče napisane u 11:55
    nepravedno otpale.

18. Ето.
    Овако се све своди на ГАЗДА ДУРАДИ НЕШТО

19. Veoma je lako manipulirati sa brojem ocjena, sjedneš 2-3 dana i rokaš redom po definicijama, posterima, reakcijama, nebitno i eto te 2 000 ocjena za 2 dana.

20. A zašto se jebeno jednog dana ne pomirite sa činjenicom da ovaj sajt nije što je nekad bio i amin? Šta sad tu izmišljate rupe na saksijama, novi ne čitaju definicije zato što prave postere i reakcije, stari ne ocjenjuju nove definicije zato što su ili polu-šit ili su zidanje Ljubostinje, neke analize, disertacije i maturski radovi, ne znam ni sam više, i ako se čita čitaju se stari autori i tako je kako je. A odlična definicija će biti primjećena, nema šanse da profula. Doći će doba kada će opet defke biti popularnije i tako u krug... Pa prije ti je bio dobar skor 15:2. Kurac dobar, odličan. Ej! Onda je vremenom to raslo, i raslo, pa ti je dobar skor bio 30:5, kasnije sve preko 50 je bilo odlično....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.