Разноразно питање

1. Vide modulatori da l' si samo čitao ili plusirao. Tj. vide kad čitaš samo jednog autora, ali provaljivali su i ljude koji su dali gomile ocena, a nisu čitali i poskidali su to...

2. Gazda da vrati definiciju dana, pa ako krene krene...

3. Gazda ladi jaja na Havajima, boli ga pištolj za naše muke. :D

4. Gazimudo

Ah da, zaboravljamo i duple naloge.
    Ovaj clan je uspeo za 12 sati da se registruje,napise defku, dobije 30 ocena, i cak 20 komentara. http://vukajlija.com/loviti-zmaja/603069

Nije ti palo napamet da je defka dobra? Nije ti palo na pamet da je došao nov član, možda jedan od onih ko je zaista pratio iz off-a sajt i odlučio da se oproba u definisanju? Nije ti palo na pamet to?

Odmah "dupli nalog", odmah "to se drugari lajkuju međusobno". Pa, i da jeste dupli nalog ili ortak nekog strijeg autora, što da se ne plusira nešto ako je dobro? Toliko njih se druži ovde, pa opet umeju jedni druge da izminusiraju i da iskritikuju.

I, iskrenije je to takvo komentarisanje, drugarsko, nego da nekoga lajkuješ zato što ti je rekao "dobar si ti autor". Ocenjuj pošteno - ako je dobro daš plus, ako je loše daš minus (ako si procenio sam kako treba da glasaš). Nećeš valjda plusirati nešto samo zato što ti je ortak (virtuelni ortak) nešto napisao?

5. Zašto bi se čitanje nagrađivalo odabranom? To bi isto bilo kada bi nekom liku koji je pročitao pun kurac knjiga dodelio nobelovu nagradu za književnost a ne onome koji je napisao pun kurac knjiga.

6. vala su nam muke, ne znam kako ću familiju prehranit dok se gazda ne vrati. ajte polako na čitanje i pisanje, neka vi kuknjava.

7. Dobro, primetio sam da ovde niko ne čita ono što prethodnici pišu, jer previše autora postuje istovremeno.

8. odlična definicija će biti primjećena, nema šanse da profula. Doći će doba kada će opet defke biti popularnije i tako u krug... Pa prije ti je bio dobar skor 15:2. Kurac dobar, odličan. Ej! Onda je vremenom to raslo, i raslo, pa ti je dobar skor bio 30:5, kasnije sve preko 50 je bilo odlično....

Ovde je sve objašnjeno.

Sevastokrator_95

Gazda da vrati definiciju dana, pa ako krene krene...

Kakva, bre, definicija dana? Devojka koja je stavila svoje dupe u gaćicama, sa seksi čarapicama na nogama u krupan plan je dobila naslovnu za totalno sranje od definicije.

Mali_Sale_91_kg

Zašto bi se čitanje nagrađivalo odabranom? To bi isto bilo kada bi nekom liku koji je pročitao pun kurac knjiga dodelio nobelovu nagradu za književnost a ne onome koji je napisao pun kurac knjiga.

Ma, nije problem nagraditi nekoga za čitanje/ocenjivanje, nego što ne može neko da za 5000 ocena dobije defku na naslovnoj. Ima toliko autora, anonimusa, koji su podelili preko sto hiljadaocena i nikada nisu ništa tražili, niti su se nešto bunili.

9. Nije ti palo napamet da je defka dobra? Nije ti palo na pamet da je došao nov član, možda
    jedan od onih ko je zaista pratio iz off-a sajt i odlučio da se oproba u definisanju? Nije ti
    palo na pamet to?

Jebote, kad se setim torture sa "duplim nalogom" kad sam se registrovao. Buksna i SMarko, krvi ću vam se napiti. lolo

10. Ma, nije problem nagraditi nekoga za čitanje/ocenjivanje, nego što ne može neko da za 5000 ocena dobije defku na naslovnoj. Ima toliko autora, anonimusa, koji su podelili preko sto hiljadaocena i nikada nisu ništa tražili, niti su se nešto bunili.

Ovo stoji.

E sad treba ukinuti reakcije, ako je poenta sajta definisanje i aukurac.

Pa jebeš popularnost, ostaće oni privrženi sajtu.

11. CKM, podržavam! Al opet, Gazdu bole kurci.

12. šta se smarate, kaizenu u ovom trenu puše naskuplje kurve , jebe se njemu za sajt dok ovaj donosi profit, sajt je postao komercijalan i tačka. lako je napraviti novi sajt mimo vuke sa sličnim sadržajem i kada bi neki autori krenuli tamo prelaziti, pa se to onda omasovilo, onda bi kaizen možda reagovao.

13. Kakva, bre, definicija dana? Devojka koja je stavila svoje dupe u gaćicama, sa seksi čarapicama na nogama u krupan plan je dobila naslovnu za totalno sranje od definicije.

Ponestaje mi ideja, umoran sam, ali mislim da se i za takve stvari moze naci resenje...

14. Prati i ti nekoga, pa predlaži. Čitaj, cenjuj i predlaži. "Guraj" neke autore koji su tebi gotiva (tačnije, čije su ti defke gotiva). Šta te sprečava?

Sprecava me sto nemam popularnost od bar 500, pa samim tim nisam kvalifikovan za temu o predlaganju. A onda se vracamo na onaj prvi post,da mi za toiliko treba 50 definicija, tj skoro 2 meseca, bez da napisem i jednu losu defku koja ce biti obrisana.
    Ne znam sto se srdis? Nigde nisam kritikovao nikog posebno, tako da ne vidim cemu defanzivan stav.
    I da, u onom prvom postu koji je replika na moj, zaboravio si da pomenes odabiranje defki kao uzvracanje usluge. Verovatno ti je slucajno promakao taj deo posta.

A sto se tice onog autora, tvrdim da je dupli,jer iako je ona defka sasvim OK, nije bas za sveukupno odusevljenje. I samo me interesuje kako je bas kod tog autora cela prica o slabom ocenjjivanju nebitna.
    AL nebitno, necu da ispadne da kukam.
    Dosta vas zna koliko ima duplih,neki cak javno i pricaju o nijma..

15. Imate Tarzaniju ako želite čitati kvalitetne stvari.

I sad gazda vo, gazda no, čitanje bu-hu, ja se iskreno ne mogu požaliti na čitanost mojih defki.

16. Ma, nije problem nagraditi nekoga za čitanje/ocenjivanje, nego što ne može neko da za 5000 ocena dobije defku na naslovnoj. Ima toliko autora, anonimusa, koji su podelili preko sto hiljadaocena i nikada nisu ništa tražili, niti su se nešto bunili.

Ne razumem odakle IDEJA da se čitanje nagrađuje odabranom. Toliko je apsurdno. Ok, nagradi ga bojom na četu, pa čak i pristupom groblju, ako pročita kao ti tri četvrtine sajta, ali ljudi molim Vas, naslovnom? http://www.youtube.com/watch?v=5LDsm0-Sj4Q

17. I da, u onom prvom postu koji je replika na moj, zaboravio si da pomenes odabiranje defki kao uzvracanje usluge. Verovatno ti je slucajno promakao taj deo posta.

To neko nekoga oralno zadovolji, pa se uzvrati usluga? Ili neko nekome digne sistem, pa se odabere defke kao naknada? Zajebi me s tim.

18. ja se iskreno ne mogu požaliti na čitanost mojih defki.

ti ulažeš mnogo truda u to :-)

19. Ma da, Tarzanija je puna kvalitetnih stvari.
    Gazimudo, tvoje je samo da pišeš, sve će doći na svoje kad tad.

20. ti ulažeš mnogo truda u to

Ne, sada bolje pišem, pre su bile loše ocenjene jer su defke bile loše, od prvih deset imam u vr glave dve dobre. I jednu koje jeste dobra.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.