Разноразно питање

1. To neko nekoga oralno zadovolji, pa se uzvrati usluga? Ili neko nekome digne sistem, pa se odabere defke kao naknada? Zajebi me s tim.

konkretan primer kome sam ja prisustvovao je data informacija koja je u datom trenutku modu bila jako bitna,pa ga je nagradio odabranom.
    I bilo bi lepo da MODOVI zajebu sa tim. Ja s tim nemam nista.

2. Ne mora odabrana, nije problem, ali da se uvede neka nagrada za čitanje, bilo šta da bi ljudi krenuli da čitaju. Možda neke kolajne da se ubace, par nekih kategorija, pa da autor na osnovu broja ocenjenih defki ponese neko "zvanje".

3. Pa sta i da bude odabrana defka? Sigurno nece biti neki shit, sve je stvar ukusa. A ako je nedostojna odabira, masa ce se pobuniti. Kada sam bio slabo poznat autor u usponu, bez ijedne odabrane defke, jedan mod je odlucio da me casti za trud, odabrao defku, narod se pobunio i on je sklonio defku. Nisam mu se uvlacio u dupe, ne poznajem ga uzivo, nisam se cuo sa njim sto godina, cak sam mu i nick zaboravio.

4. konkretan primer kome sam ja prisustvovao je data informacija koja je u datom trenutku modu bila jako bitna,pa ga je nagradio odabranom.
    I bilo bi lepo da MODOVI zajebu sa tim. Ja s tim nemam nista.

JA bio na četu kada je autorka pitala moda: Aj mi odaberi nešto treba mi boja za čet. I voala za dva minuta odabrana defka...

Neću navesti moda i autorku.

5. Ne mora odabrana, nije problem, ali da se uvede neka nagrada za čitanje, bilo šta da bi ljudi krenuli da čitaju. Možda neke kolajne da se ubace, par nekih kategorija, pa da autor na osnovu broja ocenjenih defki ponese neko "zvanje".

Najbolje je takve autore nagraditi grobljem, mislim da će to za njih biti najbolja nagrada. Ako već vole da čitaju. I da im se ture naočari na profil jer su oslepeli na Vuki.

6. I onda dodju i kendraju kako se odabira kvalitet,trud, posvecenost

7. defka jeste dobra, ali način odabira...

8. Sad mi mož da tupimo kurac do ujutru, modovi se pokupili i otišli. Sa i njih boli ona stvar...

9. Ne znam sto se srdis? Nigde nisam kritikovao nikog posebno, tako da ne vidim cemu defanzivan stav.

Ne, ti si kritikovao sve ukupno. Nije defanzivan stav, već su odgovori na ono što pišeš, a što bih nazvao kukanjem. Ti se žališ; svaki tvoj komentar na ovoj temi od kada si potegao pitanje ocenjivanje je kukanje.

A sto se tice onog autora, tvrdim da je dupli,jer iako je ona defka sasvim OK, nije bas za sveukupno odusevljenje. I samo me interesuje kako je bas kod tog autora cela prica o slabom ocenjjivanju nebitna.

Ja kažem da nije dupli. Ti tvrdi koliko hoćeš, ali dokaze za tvrdnje nemaš. Nebitna je priča o ocenjivanju baš kod tog autora, jer taj autor već ima oko 70 podeljenih ocena. Koliko si ti ocenio danas?

AL nebitno, necu da ispadne da kukam.

Ne, uopšte ne ispada da kukaš.

Dosta vas zna koliko ima duplih,neki cak javno i pricaju o nijma..

Nije problem ako imaš dupli nalog u slučaju da:
    - ne lajkuješ svoj "originalni" nalog ili nalog svojih "ortaka sa sajta";
    - ne hejtuješ druge ili ih podjebavaš, jer nemaš "muda" (brineš se za skor) da to radiš sa "originalnog";
    - ne zloupotrebljavaš ga da bi predlagao svoj sadržaj za odabrane ili sadržaj onih sa kojima si dobar.

Ako se primeti da to radiš, ti nalozi bivaju banovani (ako se otkrije tako nešto).

Neki imaju bolje dekfe na duplim nalozima, jer su mnogi napravili duple da bi pisali ili barem pokušali da pišu drugačije nego inače.

10. Ništa puč da organizujemo!!!

Ali kako?

11. Ne razumem zašto Vam je trn u oku to što joj je odabrao? Šta je on njoj u životu promenio sem boja na četu? Koliko je Vaš život promenio time što joj je odabrao? Zašto se ne okrenete sebi? Masni čita i komentariše, zapažen je stalno, to mu se vraća tako što su mu defke sve bolje, a samim tim je primećeniji pa ga ljudi i prate i ocenjuju. Okrenite se sebi, pustite druge, ništa nećete dobiti drukanjem.

12. Sale, nepravda! K'o da ti i ja sad kažemo aj odaberite nam po 3, fale nam za značku. Oće da odaberu? Boli ih uvo, još i ban da popijemo.

13. Ne razumem zašto Vam je trn u oku to što joj je odabrao?

Pa malo mi je glup deo: ''Aj mi odaberi'' , nek bar šibne PVT ili neku foru, neka joj je odabrao defka je dobra, mada bolje da je došla 'prirodnim putem' a ne molbom.

14. Sale, nepravda! K'o da ti i ja sad kažemo aj odaberite nam po 3, fale nam za značku. Oće da odaberu? Boli ih uvo, još i ban da popijemo.

JA IMAM ZNAČKU, na reakcijama doduše. Ciklonu decxko oberi mi dve reJakcije da iam boje na četu. Mwa Mwa

15. Al moj batica veverac šteka postove na forumu :D

16. Ja oću da budem okružni šerif. ololololololo

17. Ne, uopšte ne ispada da kukaš.

Al stvarno, zabole me. O klanovima na vuki sam pricao nekoliko puta, i i dalje smatram da su oni ti koji vedre i oblace na sajtu. Sta se svidi njima, odabira se, sta se ne svidi njima, brise se. Sta oni predloze usvaja se, sta oni ishejtuju odbija se.

Ako i dalje mislis da kukam za skorom, evo imas moju dozvolu da mi obrises sve defke. U stvari,ostavi mi skor 50,cisto da bih mogao da koristim ceo sajt. Al ne moras ni to.
    Ovde cim skrenes paznju na nesto,odmah te okace na stub srama. Jebe se meni za virtuelni plus i minus, jebe mi se rank na vukajliji, jebe mi se za broj odabranih i obrisanih.

Jesu li sad svi problemi na vukajliji nestali? Nisu.
    Jel se i dalje odabira sve i svasta sto se cesto kosi sa nekim pravilima? Da.
    Jel i dalje postoji problem oko neocenjivanja? Postoji.

18. Pa malo mi je glup deo: ''Aj mi odaberi'' , nek bar šibne PVT ili neku foru, neka joj je odabrao defka je dobra,

A šta ako se ona sprdala kao sada ja sa Ciklonom, i on mi recimo odabere. Ja sigurno neću da mu kažem, E NISI TREBAO. Stavi se u tu poziciju.

19. Znači, sve se svodi na to: "mene niko ne čita, buahahaha". A, što ne navedete ime moderatora koji je to uradio, kao i ime autora koji je dao tu informaciju?

I opet, ne može meni neko ko ima jedva 2000 podeljenih ocena za dve godine da priča neke stvari niti za ocenjivanje, niti za bilo šta. Ako je tebi krivo što je neko dobio defku na pogrešan način, ti to prijavi. Zar je teško?

Gazimudo

I onda dodju i kendraju kako se odabira kvalitet,trud, posvecenost

Pa, gleda se u velikoj večini slučajeva, iako ima izuzetaka. Gleda se subjektivno, baš kao što i ti gledaš subjektivno, kao što i svi gledaju subjektivno. Samo, ljudi vole da seru i da hejtuju ono što je odabrano samo zato što je odabrano. Što ne predlažu ono za šta misle da je dobro.

Kad smo kod predlaganja, zar je teško otići na čet i tamo baciti link sa pratećim komentarom "ovo je dobra defka, čekirajte je"? Ne, nije teško i nije kažnjivo. Svako želi da pročita neku defku, možda baš neku koju nije imao prilike da pročita. Nije forum jedino mesto za reklamu.

20. A šta ako se ona sprdala kao sada ja sa Ciklonom, i on mi recimo odabere. Ja sigurno neću da mu kažem, E NISI TREBAO. Stavi se u tu poziciju.

E vidiš to nisam im'o na umu.

E sad jel ovo na moj račun?

Znači, sve se svodi na to: "mene niko ne čita, buahahaha". A, što ne navedete ime moderatora koji je to uradio, kao i ime autora koji je dao tu informaciju?

Jer ja ne kukam na čitanost, čak sam i zadovoljan njome, u šta se možete uveriti na mom profilu. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.