Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A ja moram u teretanu u 9 h lolo
E, Gonzo, neka si im rek'o! :) Dajte neko normalno raznorazno pitanje!
Ne treba ti dozvola,al posto defke stoje i dalje, cenim da su zadovoljile kriterijum vas precitanih i nacitanih. Zato sam ti "dao dozvolu" da obrises sve, kao znak da ne jurim svoj skor. Ne takmicim se ovde, svestan sam svog neumeca.
Lajkovanje je bila zahvalnost za odredjenu informaciju. I to sam uradio jer sam video moda da na slican nacin zahvaljuje,pa sam kontao da je to na vukajliji nacin da se kaze hvala. Nemam drugare na Vuki, al ozbiljno, nijednog.
I da, ne secam se koji je mod, ni koji clan. Nisam upamtio. Imam nekog na umu,al necu da klevetam.
Ja citao negde da se za kukanje moderatorima u PVT dobija ban. Uostalom, kao sto nikad ne bih prosio u Knezu,tako ne bih moljakao za odabranu.
Posto i dalje mislis da su svi moji postovi napisani sa ciljem da me nekolicina sa ove teme procita i oceni, necu vise nista pisati. Ne znam da li ti se ikad desilo da ti zasmeta nesto sto te konkretno ne ukljucuje u tu situaciju. Ali da jeste, da li bi rekao da ti to smeta, ili bi samo precutao iz fazona "gledam svoja posla"?
Ja ne mogu da gledam svoja posla. Nije mi tesko da napisem koju recenicu zbog tamo nekih koje ne poznajem.
Šta treba uraditi da se poveća čitanost ovde? Hm...
Ne brate, dosta je 91 defka. A i slaže mi se uz ime na Vuki, narihtaću i postere i reakcije do 91 i onda uzimam trajni ban. Dosta je od mene, ipak krećem na faks.
E u kurac, ja počeo da vas čitam tek u pola dva :)
Ko bre ima zagarantovanih 100 pluseva? KO? Koji je tebi kurac više sa tim teorijama zavere? Ovde, da bi dobio 100 pluseva, moraš da te usere da postaviš defku u pravo vreme, da nije niti predugačka niti prekratka, da su ljudi mahom raspoloženi za čitanje i da linkuješ taman koliko treba, da ne filozofiraš puno u defki i da sve bude odrađeno kao za takmičenje u definisanju.
Dobar novajlija će isplivati kad tad. Niko ovde, od top 100 autora nije po registraciji došao na tu poziciju, već je svojim radom sebi krčio put.
Upoređuješ Vukajliju od pre 4-5 godina i Vukajluju u protekle 2 godine... I jedna i druga "vrsta" autora je stvarala svoju "reputaciju" na način primeren dobu u kome su pisali. Neki su evoluirali tokom vremena i neki su tu od početka sajta, te i dalje povremeno pišu. Ti ljudi oblikuju ovaj sajt i ti ljudi održavaju ovaj sajt i ti ljudi su zadužili ovaj sajt, jebote!
Ti autori što imaju ispod 3000 poena nisu autori trećeg reda i niko ih time ne smatra. Bili bi oni bolje ocenjeni da ih neko čita i ocenjuje.
A, onaj ko je ocenio malo nije nebitan u konverzaciji, samo nema osnovu da se žali na neocenjenost ako i sam ne ocenjuje.
Ne, hoću da kažem da bi trebalo da iskuliraš od kukanja i da ideš da ocenjuješ. Imaš šrava na mišljenje, ali si kontradiktoran baš time što se ti, kao neko ko slabo ocenjuje, žališ na neocenjivanje.
To za 500 poena postoji iz drugih razloga: ranije su oni bez poena spemovali forum, pa se postavila granica od 50 poena. Pošto je 50 poena relativno lako dostići, spameri su skupili i toliko i onda su opet spamovali. Kontaš? Opet, za 2 godine si mogao skupiti toliko broj bodova, te prema tome krivi sebe, a ne druge.
Ne budi ti smešan i ne lupaj. Ja povremeno linkujem neku defku koja je dobra, ili drugi sadržaj. To takođe rade i drugi autori (ne svi, ali mnogi rade). To se radilo od kada sam na sajtu, te ja ne mogu biti smešan nikako po tpm pitanju. Nego, nije čet vezan samo za interne fore, a ako nešto i liči na interno, onda je to razumljivo jer je to čet samo za članove sajta. Kako da ne bude internog karaktera?
Dobro, bar imaš cilj. :)
E, Ciklon, brate, aj odaberi meni nešto, opraću ti šajbu....
Ispucao sam svoju kvotu za danas. I ovako i onako iduće nedelje ću tražiti samo sleng (zbog nedelje slenga), tako da sorry.
od danas nisam više ispod 3000, tako da pišam po sirotinji posterdžijskoj.
Malopre videh u Ciklonovom postu da se pominju neke pare, pa me zanima kakva je procedura, kol'ko košta i je l' ima neki popus' za više kupovina... :D
Odabrana defka je 1375, poster 500, a reakcija 750 dinara. Ako ćeš sva tri sadržaja u odabrane, onda je ukupno 2263 dinara komplet (porez uračunat u cenu) lololo.
Plašim se da se ne predomislim. :D
razumijem da su zdravstvo i školstvo korumpirani, ali vukajlija... :-D
E, je l' preko računa ili solarno? Ako ide na ruke, da mi se javi Mesalina kad dođe u Kg, da joj dam lovu. :D
Ko ima veću patku Mandingo ili lex Steele, eto tražili ste raznorazno pitanje. lololololololololo
Je l' normalno da se dete (21 godina) s vremena na vreme (4-5 puta nedeljno) upiški u krevet?
Турци су донели кафу у Србију и због тога се назива турском? А зашто се турска назива и домаћом?
ili da mi se nešto odabere ili da obaram sajt?
REAKCIJA NA SVA VAŠA PITANJA!
http://gifsforum.com/images/gif/cry/grand/football_fan_cry_gif.gif
Da si neko ko ocenjuje, boleo bi kurac za to što se žališ. Samo, najviše se žale oni koji malo ocenjuju. Krećem od sebe: ocenjujem toliko ne zato što je to u opisu mog posla, već zato što volim da čitam šta drugi pišu i volim da ocenjujem ono što sam pročitao. To sam radio i po dolasku na sajtu i pre nego što sam postao moderator. Ali, ja se ne žalim na ocenjivanje, ne žale se ni mnogi drugi autori koji ocenjuju dosta. Nego, žališ se ti i ostali koji jedva da ocenjujete nešto.
Govoriš o "globalnom" problemu, a da sdnevno podeliš samo 50 ocena, to bi značilo dosta.
kžaeš "zahvalio si se" tom drugom članu. Jok, nije to zahvaljivanje. Zahvaljivanje bi bilo da si lepo seo i pročitao defke i ocenio ih kako liči. Za lajkovanje ide ban, ali ja te nisam banovao, već sam samo utefterio to kao prekršaj.
Ako ti je stalo do sajta, čitaj, ocenjuj, komentariši, piši. Nemoj kukati. Ti možeš još 100 puta da napišeš da ne želiš da to što pišeš ispada kao kukanje, ali ono to jeste.