Разноразно питање

1. zna li iko misteriju moderatora URRAD?

2. Da li je ovde moguća neka druga rasprava ili samo o odabranim defkama? I uvek isteruju pravdu oni koji su napisali par definicija...

3. Дрогирана Веверица

E, je l' preko računa ili solarno? Ako ide na ruke, da mi se javi Mesalina kad dođe u Kg, da joj dam lovu. :D

Sve preko računa, nema laži - nema prevare, lololo.

4. krupovrbaski zmaj
    ili da mi se nešto odabere ili da obaram sajt?

Kaizen uvez'o iz Bugarske polovne servere napravljene u Rumuniji. Neće da ti bude teško da oboriš. lolo

5. соу мени квешчнс...

6. Дрогирана Веверица

Je l' normalno da se dete (21 godina) s vremena na vreme (4-5 puta nedeljno) upiški u krevet?

Zavisi koliko je popio i koliko je unezveren i kako ga, zbog unezverenosti, služe moorne funkcije i urinalni trakt.

7. Urrad je stelt moderator, baš onakav kakav pravi moderator mora da bude, sklanja smeće, neprimetan je. Svaka čast tom čoeku. AL SAM SE UVUKOOOO!!!

8. Ko ima veću patku Mandingo ili lex Steele, eto tražili ste raznorazno pitanje. lololololololololo

Što mi zanemariste pitanje, vukajlijaši decXko?

9. Ђока Бомба

Турци су донели кафу у Србију и због тога се назива турском? А зашто се турска назива и домаћом?

Zato što mrzimo Turke, lololo.
    U Grčkoj se turska kafa zove grčka kafa.
    Kod nas je zovu domaća zbog espresa, mada nije retkost da je nazovu i obična, pa čak i srpska kafa.

10. krupovrbaski zmaj

ili da mi se nešto odabere ili da obaram sajt?

Ožeži. :-D

11. na ovaj server postaviš malo zahtjevniji gif ili napišeš post kaps lokom i on padne.

12. Sve preko računa, nema laži - nema prevare, lololo.

Šalji broj računa u pvt, treba mi 10-ak naslovnih za mene i društvo, oću da častim ove moje. lololo

13. Urrad je stelt moderator, baš onakav kakav pravi moderator mora da bude, sklanja smeće, neprimetan je. Svaka čast tom čoeku. AL SAM SE UVUKOOOO!!!

Ne delim to mišljenje, lolololo, pošto nije mog'o dokači 1000 broj zajebao mene i Champija, i produžio brojenje do 10.000.
    Igra na forumu da ne bude zabune. :)

14. Kaizen uvez'o iz Bugarske polovne servere napravljene u Rumuniji. Neće da ti bude teško da oboriš. lolo

To mora da mu Dell Boy lično sredio lolololo

15. Šalji broj računa u pvt, treba mi 10-ak naslovnih za mene i društvo, oću da častim ove moje. lololo

Imamo posebne pogodnosti za manje grupe i familijarne zadruge. Uskoro će vas kontaktirati naš mendžersko-promotivni tim i detaljno vas informisati o svemu.

16. znači urrad je gatuzo ovoga sajta, radi sve one prljave poslove u pozadini koje drugi modovi neće.

17. To je jedino mesto gde možeš da ga nađeš ili tamo gde brojiš do 30 da medator ne vidi :) Ali osećam da je neka likčina.

18. Ispucao sam svoju kvotu za danas. I ovako i onako iduće nedelje ću tražiti samo sleng (zbog nedelje slenga), tako da sorry.

Ma imam i ja sleng, proberi nešto u toj seftičkoj jami satkanoj od mojih intelektualnih proliva....

(jes vido kako se izražavam ko Selimović jebote, čista rečenica ko duša)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.