Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mistriju
Zippo.
+11111111111111111
http://www.hocuto.rs/poklon/kaciga-za-pivo/3549
:D
Imaš tušta i tma interesantnih stvarčica :)
Плати му курву.
Mistriju
moram reći da je ovo genijalan prijedlog, jerbo je lik građevinac, a nikad nije zapalio cigaru, slabo i pije, a ni za kurve nije...
изведи га на романтичну вечеру за двоје.
зезам се, купи му Малицију или Фа.
Е сад питање: због ког то филма се дигла толка галама па муслимани негодују широм драге нам хришћанске планете?
"Nevinost Muslimana"
Jel gledao neko taj film?
šta da kupim drugu za diplomski, a da me ne oderu?
Kupi neko vino i zapakuj ga lijepo. :)
ja gledao trjler, mutavo, ali muslimani su paljevine. seru mnogo, hrišćani, sam hrist i drugi sveci se predstavljaju u nekim njihovim novinama u karikaturama majmuna.
Slažem se da se pretjeruje oko tog filma. Evo ja sam musliman i boli me ćoše što je tamo neka budala nešto napravila. Ja znam svoje.
Gledao sam sinoć 15. minutni trejler, stvarno film jeste za protesta, ali mirnog, sa transparentima nekim i pravac pred SAD ambasadu. Ali ne ono što oni rade na ulicama Kabula i šta ti ja znam gdje, udaraju se, pale, razbijaju ulice. Glupost žešća, samo sebi štete.
Čekaj, jel to zanči da se trebalo protestvovati i zbog Brajanovog žitija? Tebi je to normalno?
Ma nabijem ih na kurac upaljeni.
e upravo to, niko za taj film nije čuo, i ne bi da nije bilo ovoga.
Plus, film je kurton toliko da je smiješan.
Nikad čuo za tog Brajana. :D
Vidi Pazarca :)
Iskreno, ne marim za proteste ni po kom osnovu. Ako vam se šeta, šetajte. Što se tiče samog filma, ne znam da li ste primetili da je u poslednjih par meseci bilo jako mirno na Bliskom Istoku? Nema američka vojska gde da ide da brani demokratske interese nafte jer muslimani neće da prave frku, dosadio im rat i ubijanje. I šta onda radi SAD? Snimi film u kom vređa Muhameda, oni popale ambasade, a vojska časkom skokne da im donese demokratiju.
Sve je to lepo opisano ovde: http://www.imdb.com/title/tt0120885/ još su nama i najavili dve godine ranije...
EDIT:
Nemoj se šaliti sa ozbiljnim stvarima, ako to nisi gledao ODMAH na torrent! ;)
Evo letim. :D
Nisam ljubitelj takvih filmova, više volim neke komedije, akcije i tako to. Jebeš te oko kojih se diže prašina. Nisam pogledao ni "U zemlji krvi i meda"
Може ли неко да ми објасни шта је циљ тог протеста? Шта то треба да уради америчка влада да би протести престали?