Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Daj nešto lakše
Svemir je bogova kuća u kojoj se rodio.
Вероватно није његов реон па је дао неком другом да ствара.
Eh Paninaro, bar sam se od tebe nadao da ćeš dat kakav-takav odgovor na ovo pitanje... :)
Мешо, то окупи Фацу, Лакија и Говедарицу у конзилијум, па их питај. Ипак су они свештена лица. :Д
Dokaz da je svemir bogova kuća je i to što crne rupe rade na principu naših wc šolja. Eto vam ga naučni i očigledni argument.
Онај што је писао Библију није знао за свемир, тј. од свих тих небеских тела били су му познати Сунце, Месец, Земља (у облику плоче) и звезде. Да је знао за постојање било чега осим онога што види, написао би да је и то створио Бог.
Haha, toj. :)
Biblija? Pff, najobičniji plagijat. http://hr.wikipedia.org/wiki/Vede
Занимљиво је то све објашњено у "Ancient Alliens". Сви су плагирали ванземаљце заправо. То је факат, дјечки! Ванземаљци су кеве.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/9173662.jpg
Занима ме како могу да блокирам одређени сајт на хрому и мозили. Мрско ми чапркати па дајте брзински тип :)
uključiš Parental control :)
Чујдере, треба ми нешто да блокирам пар одређених сајтова. Ако знаш како, буди ДЕТАЉАН :)
Oćel neko ko se razume u skidanje filmova da mi nađe odakle mogu da skinem animirani crtani Hotel Transilvania?
Mož u ruteru da blokiraš, kao ono redtube, ili u modemu. Nisam detaljan, ali ako ukucaš naziv rutera i dodaš how to block sites, mislim da će ti pomoći.
Nadam se da sam pomogao :)
Za sad ne može... kad izađe DVD, onda skini preko torenta.
Нема још чак ни биоскопског снимка, јебо га ти. Ђес полетио? :)
Једино ако има негдје онлајн гледање, ал и то ће бити тешко говно од слике.
Препоручујем да се стрпиш.
Nadam se da sam pomogao :)
И ја се надам :)
Бјежим сад нешто, па кад се врнем пробаћу. Фала ти лијепо, лијепо ти фала.
Film je danas izašo? :D
Čekati čekati čekati.
@Facafaca, ako ti nije mrsko pošalji ime rutera u inbox, pa ću ja naći, imam silan bookmark od ćaleta, on radi sa tim, pa ću brzo naći :)