Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Па квалитетно пишем него не'ам довољан број пратилаца, не комуницирам са народом и тако. То је, изгледа, најпотребније. Зато ми ни једна дефка не прелази 30 оцена. Има пар њих, ал' у суштини је тако.
Pitao sam danas na četu, pa da ponovim i ovde: Baš gledam ovog Nika Vujičića, i uzevši u obzir da je negde izjavio da uskoro postaje otac, što bi trebalo da znači da ima odgovarajuće reproduktivne organe, pitanje je: kako on ne nagneči jaja kad ovako skakuće na trupu?
Вероватно она скаче по њему.
ЕДИТ: Брз и крајње професионалан одговор.
Zato što ima muda od čelika.
Mlato, ne mislim samo za seks, vidiš one slike gde on kao igra golf, peca i te stvari - pa se pitam kako se ne učepi.
Evo Lukse, možda sutra saznaš.
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1179358/%D0%A2%D0%92+%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%3A+%D0%9D%D0%B8%D0%BA+%D0%92%D1%83%D1%98%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%9B.html
Је л' си приметио да има један део десне ноге. Ваљда се њиме помаже да мудима не додирне тло. А ово за голф и те остале ствари, човек је од рођења такав, научи се то. Јебига. Мени га жао, кеве ми, ал' шта ћеш. Онакав неке ствари ради боље од мене, искрено.
jel zna neko gde se kupuju filteri za cigare u beogradu? nema na kioscima
Филтери? Ја мислим да се то добија уз кесицу дувана коју купиш, мада нисам сигуран.
moguće, planiram da pređem na motanje duvana a ne znam nikog ko to radi pa zato pitam
možda ima neku kutiju (sef) u koju trpa svoje "dragulje".
filteri? nećeš naći. kupuj muštiklu. :)
Мени муштикла одувек била за даме.
Ma, ostaviš pušenje i rešen problem.
Lula je za gospodu, k'o Popaj!
Лула је мама.
Ja ne pusim, ali kad bih pusio kontam da bi bilo gotiva pusiti iz lule, ono Serlok Holms stajl! :D
Nego, zna li neko sta se zbiva s Kostice otkad je razmoderisan, vidim neaktivan od avgusta?
Umro
filteri se kupuju gdje ima duvana. probaj na pijaci kod nekog ko prodaje duvan.
Мачо Костић се зарек'о да неће више да долази на овај сајт. Сад само прати из офф-а и баца чини и магије.