Разноразно питање

1. Jedina mana lule je što čadi k'o kotlarnica. Komšija vuče iz onog, ne vidi se ništa u sobi čim pripali.
    Stićko ima devojku ili je napravio dupli.

2. hvala merci, videću na pijaci

3. Мачо Костић се зарек'о да неће више да долази на овај сајт. Сад само прати из офф-а и баца чини и магије.

Како мрзим ове покушаје пљувања.

4. Како мрзим ове покушаје пљувања.

Немам ја ништа против њега, он је пицан. И уопште нисам хтео да га пљујем већ се спрдам.

5. Nisam ga iskreno nesto gotivio, imali smo par bezveznih sukoba, ali stvarno mi je palo na pamet da se covjek mog'o ubiti nakon toga. Kontam to mu je doslo kao da je izgubio smisao zivota jebte.

6. Ljudi koja je fora sa ovim što pojedinci stavljaju IMG ispred i iza slike kad turaju neku sliku na forum?

7. Такав је линк Дрогирани, само тако намести, не ставља нико

8. E to, pošto gledam da se nekima stalno pojavljuje, a meni nikad nije iskočilo. Fala! :)

9. И ја сам прво размишљао шта то може да буде, и онда сконтам да је такав линк. Појављивало се и мени пар пута :Д

10. sajtovi za dodavanje slika to automatski dodaju, na Vukajliji možete obrisati to IMG kad zalepite link

11. Jel se promenio nekom font na sajtu? Nekako mi drugačija slova.

12. Оувај, већ неколико дана имам проблеме са очитавањем Јутуб клипова. До сада сам гледао и хаде клипове без проблема... Конекција ми делујује ок.
    Не могу ни један клип љуцки да одгледам...

13. Zbog čega kikiriki tera na pijenje vode? Nije zbog soli, evo glockam sad ovaj peceni, neslani i isti andjam. Ako neko slucajno zna, nek rece, zivo me interesuje.

14. Vidiš, to mi nije palo na ovu moju pamet. Može biti. :)

15. Небитно, снаћићу се већ некако.

16. Popusti malo, imaju i oni servere, i oni su ljudi, naiđe njima tako....

17. Раде ли ова срања пост експрес и тако то, таде ли она за викенд? Тачније, шаљу ли пакете и суботом и недељом на кућну адресу. Чекам нешто од среде да ми стигне и никако бре, немогуће да ће у понедељак тек да дође, јебо им пас матер.

18. Зна Мурињо

Раде ли ова срања пост експрес и тако то, таде ли она за викенд? Тачније, шаљу ли пакете и суботом и недељом на кућну адресу. Чекам нешто од среде да ми стигне и никако бре, немогуће да ће у понедељак тек да дође, јебо им пас матер.

Ako ti je neko nešto poslao Post Express-om, to što ti je poslato bi trebalo da ti je već stiglo. Dakle, ako ti je neko poslao nešto u utorak, trebalo je da ti onda stigne u sredu. Ako ti do sada nije stiglo, to znači ili da ti nije poslato, ili da je kurir dolazio dok nikoga nije bilo kod tvoje kuće.

Sad, ako nikoga nema, kuriri iz Post Express-a ostave ono kartonče na kome piše šta ti je stiglo i koliko treba da platiš preuzimanje (ako treba da se plati). Sad, da li je tebi taj neko ko treba da ti pošalje pošiljku uopšte istu i poslao. Proveri sa njim i vidi kakva je situacija.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.