Не знам за пакете, али што се уплата тиче, свака уплаћена до 15х, може се подићи у најближој пошти истог дана.
Послао ми је сигурно. А по цео дан сам био кући у претходној недељи и нем појма који им је курац. И њему је рекла она радница кад је уплатио да стижже сутра ујутру.
Зови их, или нек их тај што је послао позове, морају то негде да нађу.
Пуца ми курац, кад се сетим да морам да дам 240 динара за поштарину, молим бога да су изгубили пакет и да могу да их тужим, да им наплатим :)
Па шта се онда жалиш? х)
Најјаче што сад стиже постексресом неко говно и моја сестра плаћа, рекох, баш јој хвала што плаћа за мене, а то је за њу :)
Ti ko da si Ne Zna Murinjo Sta Hoce! :)
Jer zna neko da li se za ovo sranje može dobiti neka kinta? http://www.dodaj.rs/f/3i/Jp/341inrgf/dscn0001.jpg
Неки Кери Грант.
Не знам зашто баш он, можда Кајзен има фетиш да држи пашчад у џеповима.
ЕДИТ: Јебисе, Стефи пичко, што бришеш пост?
može, ali moraš odnijeti u nacionalnu banku francuske, i dobio bi za to 16 eura mislim.
Probaj da prodas plejboju, mozda ti daju neki dinar...btw na limundu prodaju takve novcanice numizmaticima, msm da idu do 300 din..
Koja je fora sa ovima što traže ban, pa onda dolaze sa duplih naloga?
Има тема за нумизматику, ја отворијо.
Disocijativni poremećaj
шта би се десило ако би неко направио нпр. 5 налога и излајково неког коме жели да смести?
Види се ИП адреса и једног и другог, вероватно би попио трајни због тога на свим налозима.
види се ајпи? ти мора да си нов овде.
Мсм да модови виде. Како иначе проваљују дупле налоге?
Lajk bi bio skinut, a lajker trajno ili na jako dug period banovan.
наравно да виде, ал онај који им "ти" прикажеш. мислим на оне који знају да укуцају у гуглу "ИП спооф"
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Не знам за пакете, али што се уплата тиче, свака уплаћена до 15х, може се подићи у најближој пошти истог дана.
Послао ми је сигурно. А по цео дан сам био кући у претходној недељи и нем појма који им је курац. И њему је рекла она радница кад је уплатио да стижже сутра ујутру.
Зови их, или нек их тај што је послао позове, морају то негде да нађу.
Пуца ми курац, кад се сетим да морам да дам 240 динара за поштарину, молим бога да су изгубили пакет и да могу да их тужим, да им наплатим :)
Па шта се онда жалиш? х)
Најјаче што сад стиже постексресом неко говно и моја сестра плаћа, рекох, баш јој хвала што плаћа за мене, а то је за њу :)
Ti ko da si Ne Zna Murinjo Sta Hoce! :)
Jer zna neko da li se za ovo sranje može dobiti neka kinta?
http://www.dodaj.rs/f/3i/Jp/341inrgf/dscn0001.jpg
Неки Кери Грант.
Не знам зашто баш он, можда Кајзен има фетиш да држи пашчад у џеповима.
ЕДИТ: Јебисе, Стефи пичко, што бришеш пост?
može, ali moraš odnijeti u nacionalnu banku francuske, i dobio bi za to 16 eura mislim.
Probaj da prodas plejboju, mozda ti daju neki dinar...btw na limundu prodaju takve novcanice numizmaticima, msm da idu do 300 din..
Koja je fora sa ovima što traže ban, pa onda dolaze sa duplih naloga?
Има тема за нумизматику, ја отворијо.
Disocijativni poremećaj
шта би се десило ако би неко направио нпр. 5 налога и излајково неког коме жели да смести?
Види се ИП адреса и једног и другог, вероватно би попио трајни због тога на свим налозима.
види се ајпи? ти мора да си нов овде.
Мсм да модови виде. Како иначе проваљују дупле налоге?
Lajk bi bio skinut, a lajker trajno ili na jako dug period banovan.
наравно да виде, ал онај који им "ти" прикажеш. мислим на оне који знају да укуцају у гуглу "ИП спооф"