Разноразно питање

1. zar ribbon nije traka? ili nešto marama?

2. To je ta kombinacija Skočko. :) Ukrasna mašna za gej košulju. :)

3. To je ta kombinacija Skočko. :) Ukrasna mašna za gej košulju. :)

4. E, to, to, ona što se fura na maloj maturi.

5. Ribbon je ukrasna mašna za poklone.
    Nema na čemu Pacove. :)

6. Ајде неко од лепо расположених модова да ми лупи бан на 7 дана, пошто хоћу дидем да размишљам о љубави. За(х)ваљујем унапред.

7. A što ste tolike pičke? Jel može trajni ban za ovakve zahtjeve za privremeni ban?

8. kizo
    A što ste tolike pičke? Jel može trajni ban za ovakve zahtjeve za privremeni ban?

pre 8 minuta

Љубим те у курац. ПОСТОЈИ ДУГМЕ ОДЈАВА СА РАЗЛОГОМ!!!!

9. ПОСТОЈИ ДУГМЕ ОДЈАВА СА РАЗЛОГОМ!!!!

+11111

10. postalo je zamorno to traženje bana na određeno, čak i za mene koji to samo pratim. da sam ja mod ja bih nekim lupio još par dana nagrade. primjetio sam da neki baš zamaraju sa tim.

11. Zmaju, ala ti pratiš forum da se primetiti. :))

Elem, kada neko traži ban, npr 10 dana, ne bih ga vraćao do kraja, jer što je onda tražio deset dana ako se vrati posle tri...

I isto onaj AvvIn fazon, traži 20 dana na originalu, i vrati se sa duplog, msm stvarno i dupli isto dobije i ćaozdravo...

12. Sve zavisi od razlog i načina - ako tražiš određeni ban sa dobrim razlogom i održiš ga onda je to sasvim OK i uvek izlazim u susret, ako me zajebavaš pa se vraćaš sa duplog svaki prekršaj u budućnosti ima drastičnije kazne, a ako me samo drndaš pa tražiš odban posle tri dana onda više nikad ne dobiješ nikakvu uslugu.

13. Брате, оћу бан од 40 дана и разлог идем да учим, јебем, нешто пестопедесетпето.
    Вратиш се одма након 15 секунди са дуплог. Мрш у три лепе. Одјава оооооооооо!

14. Bruce evo ja sam konkretno naveo Avvi, ona tražila ban, i istog momenta došla sa duplog... to mi je glupo...

15. Jest vala, to je smor.
    To je samo ono da ti šabani mogu pričati da su bili banovani, a nemaju damu da naprave neki kuršlus i da zasluže ban. OPAA

16. Znam da je dozvoljeno da se lepi kod mesnih zajednica, na njihovim oglasnim tablama...

17. dobro, oglasne table se podrazumijevaju. osim njih?

18. A što bi se neko duvao što je bio banovan? Il namjerno srao da bi do toga došlo? Jesl se dobije smoki za to?

19. Kod nas u Kg-u postoje neki široki stubovi u pešačkoj zoni na kojima se nalaze plakati. I oni se mesečno čiste mislim, u svakom slučaju za mesec dana se na njih izlepi sigurno preko 200 komada i to jedni preko drugih lepe.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.