Разноразно питање

1. Jel za neki nalog po sajtovima, ako se sakrije ili promeni ili šta se već radi sa IP, mogu i dalje da se vide stare korišćene? Ili onaj pri registraciji ili tako nešto?
    Možda nisam najjasnija, al' valjda će neko skontati šta se pita...

2. Ako te zanima možemo li da ti otkrijemo duple naloge odgovor je da možemo. Samo nas uglavnom ne zanima dok god se poštuju pravila sajta.

3. Jel za neki nalog po sajtovima, ako se sakrije ili promeni ili šta se već radi sa IP, mogu i dalje da se vide stare korišćene? Ili onaj pri registraciji ili tako nešto?
    Možda nisam najjasnija, al' valjda će neko skontati šta se pita...

Војна тајна :)

4. Ama ne to, boleće me uvo da pravim dupli, mnogo mi i ovaj. :)

Nego inače, nešto razgovaram, pa da proverim kod vas što se bolje razumete. :)
    Ostavićete me ko siroče, bez odgovora? :(((((
    :)

5. Pitaj nekog od hakera sa sajta, ima ih gomila :)

6. Не капирам шта Јацка пита али звучи занимљиво....

7. Samo što sam ja Koštunica, pa ih ne znam...

Achtung Achtung!!! Hakeri sa sajta, gomilo vas, pitala sam nešto! :)))

8. Ја сад нешто фантазирам;

Капирам да за идентификацију се користи имејл, ИП адреса, али и ИП адреса регистрације, тако да и ако промениш ИП адресу, неће им изаћи бројеви који се подударају али опет могу да те извале по локацији, тј месту одакле сурфујеш или штагод.....

9. Nema šanse da se ulogujem preko Hroma. Čim se ulogujem, odmah me izbaci, a aktivnost piše 'malopre'.
    Ali s Mozile šljaka, a ja nisam navikao na Mozilu breeee:((
    Ima li neko još sličnih problema?

10. Ali s Mozile šljaka, a ja nisam navikao na Mozilu breeee:((

Па ти онда иди преко Опере и она исто шљака.

11. Opera? Daj ne zajebavaj.

12. Па рек'о бих ти да идеш преко Мозиле, ал кад ниси навик'о, ко те јебе. лоло

13. ja se kačim ravnopravno na svim programima i jednako mi rade. sve su to dobri programi, radili ljudi a ne neke zamlate.

14. Jacka, bilo koji sajt da koristiš, zapamti IP adresu kada se uloguješ. Možeš se ti registrovati sa nekim levim mejlom i ulogovati se sa IP adresom sa Madagaskara, ali se svaka adresa pamti.

15. E to sam pitala... Hvala lepo! :)

16. Јок, то му бивша жена, али је брак пукао распадом Југе.

17. Sve je to Tito napravio, majku mu jebem judeomasonsku!

18. То. Растурио земљу, посвађао народ, говно једно шпијунско машинбраварско!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.