vukica, zhajk i ekipica lupaju neke viceve vec 100 godina na temi, mora da ih izmisljaju jer je prosto nemoguce da zapravo postoje takvi vicevi i nikom nista, iako je tema kurac. a mi otvorimo temu pa nam je zakljucate, ok, odemo na temu sa vicevima i popijemo ban za izmisljanje viceva.
do jaja.
leksikon ftw!
Ovo za moderatore, više kao neka molba ..
Ajde leba vam banujte ovu gamad što stavlja reakcije sa ovim gifom .. ustvari, neću da linkujem gif, pregadan je .. ona što jede ono sa maramice i ta gomna ..Može li to kako?
Ја само да питам надлежну особу зашто је спем оно на теми за вицеве, и где је упозорење, пошто га не видех, а све ми се чини да није претерано нормалан редослед радњи да прво одем на бановане и да гледам ко је због чега тамо, и да ли је неко случајно банован због постова на теми, па тек онда да идем на ту тему.
Да постоји упозорење на дебилне фазоне са Хамом па и да разумем бан, али овако не.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ИМА ЛИ КО НАЛОГ НА ФОРУМУ КРСТАРИЦЕ ? ДА МИ СКИНЕ НЕКИ ВОРДОВ ДОКУМЕНТ И ДА МИ ГА АПЛОУДУЈЕ ОЂЕ ??? ХИТНО МИ ЈЕ!
vukica, zhajk i ekipica lupaju neke viceve vec 100 godina na temi, mora da ih izmisljaju jer je prosto nemoguce da zapravo postoje takvi vicevi i nikom nista, iako je tema kurac. a mi otvorimo temu pa nam je zakljucate, ok, odemo na temu sa vicevima i popijemo ban za izmisljanje viceva.
do jaja.
leksikon ftw!
@DeadKenny Држава нешто дуради!
Што закључасте тему с вицевима?
Због Хамо шизења.
Ima tema s vicevima?
Čuj nalog na Krstarici.
Има, а ја имам много добар виц, а не могу да поставим :(
Z@sxt0 n@m yskr@tjyj€t€ sl0b0dy g0v0r@ n@ f0rymy, m0dyl@t0r& d€cxk0?
Ništa ja tebe ne razumem...
Saće SMarko nafurani mali da dešifruje.
Jebiga, rodio sam se prerano za te novotarije :)
Zašto nam uskraćujete slobodu govora na forumu, modulatori decxko.
DeadKenny
Pročitaj prvi post teme VICEVI i ne lupetaj molim te
Hvala
Ovo za moderatore, više kao neka molba ..
Ajde leba vam banujte ovu gamad što stavlja reakcije sa ovim gifom .. ustvari, neću da linkujem gif, pregadan je .. ona što jede ono sa maramice i ta gomna ..Može li to kako?
saću vidim...
Aj provjeri molim te :D
Ја само да питам надлежну особу зашто је спем оно на теми за вицеве, и где је упозорење, пошто га не видех, а све ми се чини да није претерано нормалан редослед радњи да прво одем на бановане и да гледам ко је због чега тамо, и да ли је неко случајно банован због постова на теми, па тек онда да идем на ту тему.
Да постоји упозорење на дебилне фазоне са Хамом па и да разумем бан, али овако не.
И да, јебе ми се за један дан бана, али брате.
Ne seri.
Remac, ti si jedan težak čovek i ne znaš da se igraš. :)
Smare i ostala ekipa, bez Remca (on je neozbiljan) :) Da li Kaizen nešto novo sprema na sajtu? Mnogo me kopka.