Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
За Хама сте стварно претјерали. Добро није тема за Хаму ал може се писати на вицевима. Шта онде није виц ? ако се банује ради Хаме банујте све са теме, не контам никако.
Devetare, niko nije preterao ništa. Preglupo je, spem je, znači nije vic, nego najgluplje do sada "šizenje"...
Курде ок би било да сте нас бановали за тему, то поштујем. Али реално писан је виц на теми вицеви не видим разлог за онај бан. Ако је глупо онда нек се побанује пола теме, стварно је глупо испало.
E mene mrzi da pišem ovako rano, al ukratko: Kad sam došao i video ono proseravanje, bilo mi žao što ja nisam bio tu tada.
Onolika hrpa sranja na jednoj tako normalnoj temi je baš-baš...
Otvorite šizenje negde, pa serite koliko hoćete, ima ljudi koji bi čitali malo raznolikijih viceva, znaš..? Dakle, po meni je ban i više nego opravdan.
Нормалној теми ? хехе
Курде, треба ли да ти прекопирам вицеве са теме ?
Па ономе се не би насмијала публика која дође на курсаџије, вређа интелигенцију јеботе.
Отворено, затворено.
Dobro, ta tema je sranje i zato ste došli da je usrete još, pošto vicevi na njoj ne odgovaraju visokom kvalitetu na koji ste navikli u vašim životima.
Daj bre...dobro je...jutro je, a ti ne možeš da staneš sa time i sa tim sranjem. Polako bre brate...
Dobro jutro, lepo, pro'ladno, baš kako treba. Kakvo vreme nas očekuje danas na sajtu? (ovo da ne ispadne da nisam postavio pitanje)
E pojma nemam...još krmeljam, a ispod prozora mi ovi Portugalci još uvek drndaju nekim bagerima, hiltijima, macolama i sve tako...
Baš mi onako razgaljuju dušu, majke im ga spotaknem blesave...
Bogami, ništa grđe nego tako da se probudiš, al' će barem ulica da ti bude estetskija :)
Šta imate za ručak?
Ajde, treba mi neka ideja šta da skuvam danas, a da bude za sutra jer sutra nemam vremena.
pravio ja pre neki dan, ne znam kako se zove, ima mleveno meso, a iznad i ispod ide povrće i to karfiol, pa ono zeleno što izgleda ko karfiol i šargarepa, pa preko toga se prelije sa dva jaja i peče u onom zemljanom plitkom čudu. dva dana trajalo.
Punjene paprike: Lako se prave, vreme im je, lagane su pa mogu da se jedu dva dana.
Ma nije problem da li se lako pravi, domaćica sam ja, bez brige, nego sam presušila sa idejama više. Ne volim punjene paprike Advokado...
Eto, mogla bih meku musaku, nepresušne su kombinacije...
Musaka, da! Tako se zove.
Направи супу за предјело - домаћу зна се а пире кромпир и шницле за главно јело.
E, ako si u fazonu musake, predlažem ti musaku sa pohovanim tikvicama. Najlepša je drugi dan.
Skuvaj trijes jaja, izguraće i sutra sigurno.
suljpa. traje dok se ne pojede i nikad se ne baci. :)
najbolje jelo ikada!
Немој ми пасуља једем га већ 3 дан заредом, јебем ти пасуљ!
Oпет ја. Јебига, знам да сам у бану, али да искористим тренутак, јер ће после ови банови застарети. ТАко да ћу само овде одговорити Курду и опет одох у логаут.
Повремено бацим поглед на тему са вицевима и углавном реакција буде оваква.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201008/22917/lurc.jpg
Е сада, пошто је јасно да је Хамо шизење дебилизам, али је исто тако и јасно да је оно шизење имало форму јебеног вица, морали сте (не могли, него морали) да упозорите пре бановања. То јест' да макар назначите да је то спем. Јебига, јебе ми се, мало мало, па и сам тражим 40 дана бана, али јеботе, колико год глупо било, није за бан. И ајде да је у неко доба дана, него у два-три ноћу (причам о мени). Јеботе, ако се сећам, неки омањи офф и спем у то време се увек до сада толерисао. Урош је брисао по четири стране спема. Што се Ремца тиче, готивим човека јер ми је дупли, али дај човече. Броји до десет следећи пут.
Ајд' леба ти Курде, дефиниши ми спем. Поготову спем теме у којој је први пост:
e ovako ljudovi ovde pricamo samo glupe viceve....znaci nemoj da sam video neki smesan odnosno neki koji zaista treba razmisljati da bi ga shvatili... evo ja krecem Isao medo sumicom,i tako on zaboravi disati i krepa... :) vjerujem da ce ova tema uneti revoluciju u glupoci tema foruma te nece imati vise od 2 odgovora...
САМО ГЛУПЕ ВИЦЕВЕ.
Небитно да ли их ми смишљамо или не. Идем дотле да смо ми погодили суштину теме. Ако хоћеш, ову преименуј у "Глупи вицеви", а отвори тему "Добри вицеви". Чисто да одмах буде јасно о чему се ради. Бановани смо због глупих вицева на теми о глупим вицевима. Да га јебем, не иде ми у главу.