Разноразно питање

1. E, nemojte vas dvojica (Stefane i Aleksandre ) da prepisujete s Tarzanije :)
    Ovo je pitanje za široke narodne mase :P

Jano, kolko ja volim to tvoje iskonsko zlo koje poseduješ i neguješ. uf ♥

2. Maro ♥
    Molim te ne siri lazi o meni, ja uopste nisam zla... Ja sam fina kao najfiniji sladoled od vanile.. Tako nezna a opet tako ukusna. Moze me covek u neogranicenim kolicinama lizati, ovaj konzumirati. I da mu nikad ne pripadne muka :)

3. марамуњо, ако је неко широка маса, он никако не јебе, и не мере знати шта радити тад. сем ако је крајишник. то је већ друга прича.

4. Janoooo, ček 2 i 20 pa da ti odgovoirm, ako me razumeš!

Ljubio bih i ja sebe u sise, da mogu da dovatim. Tako su mermerne i lepeee

5. Jano, samo ukoliko je pelcovan troduplom dozom tetanusa može te konzumirati. Pritom strogo uz nadzor lekara i anesteziologa.
    Dechko, poznato je da od tvoje slatkoće i konji crkavaju.
    Ček još nešto da pitam.
    Koliko je 2+2 ?

6. имам и ја једно питање, док је ту стручни конзилијум.
    кад пишам, имам неко печење доле, ако ме разумете.
    колико пишања ми треба да би се сталожило све то у једно кило доброг, сувог печења, онако, са плећке?
    мислим да не треба напоменути и да је јасно да пишам у буре, како бих скупијо све то на једном месту.
    неко са искуством или стручним знањем?

7. Pa cenim da količina pišaćke treba da bude dvostruka u odnosu na količinu pečenja. Tako kažu najbolji svecki stomatolozi koji reklamiraju Orbit žvake.

8. Јањећег или прасећег?

9. па прасећег мајку му јебем.
    кажу ми увек да сам свиња, нико ми никад није рек'о да сам јагње.
    ал' јебаше ме ови стручњаци из орбита (сиђите доле, космонаути, па ми кажите то!!2), они из мишелина ми рекли да треба цело буре да се напуни.

10. E, nemojte vas dvojica (Stefane i Aleksandre ) da prepisujete s Tarzanije :)

Reče stalni komentator i glavni i odgovorni urednik za komentare :)
    Jano, surfujem, jebem, pjevam i jedem slanne sa lukom, a brci mi masni.

11. кажу ми увек да сам свиња, нико ми никад није рек'о да сам јагње.

Ја хтедох суптилно то да испитам :)

12. кад смо код разноразних питања, хоћем да питам зашто ово још није на насловној?
    и где су моје две насловне за два рођендана, модератори, децхко?!2

13. Zna li neko koji je ovo film, znam jednu scenu iz njega a gledao sam davno, neke dvije grupe budala, vojske ja mislim na dvije strane, i situacija kao ovi jedni imaju vode drugi ne, i onda ovi kao njima to prenose, a kurac nemaju ni oni vode vec kapa po malo, i onda ovi drugi ispale neku granatu i naprave izvor i onda oni imaju vodu. inace tako nesto.

14. Брате ја мис дас ти то сањо.

15. Tu igra Zan Klod, a mislim da se zove Legionar, cini mi se nisam siguran. Jel u pustinji radnja filma?

16. Jes vala u pustinji a i ja sam mislio da je Legionar ali zajebao sam se
    TJOMI LEE pomogao na cetu, u pitanju ovaj film
    http://www.imdb.com/title/tt0114324/ ovo je valjda rimejk, to sam gledao
    a ovo je pravi film http://www.imdb.com/title/tt0036323/ mislim original .

17. Jes majku mu, gledao sam rimejk.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.