Разноразно питање

1. Ljudi, ja sam jeo tunjevinu iz Ideje, tu zatrovanu sa histaminom ! lol
    Vidim ja juče ceo dan mi se povraća i boli me stomak...

2. jel ima neka wtf rubrika na forumu, danas mi se nešto totalno opičeno desilo?

3. Idi u onu Podijeli s Vukajlijašima.

4. Ja sam mnogo emotivna :`(

5. uh. omasila sam forum. ali morala sam negde to podeliti sa vama

6. Kako je prosječna plata na Cetinje 400 eura?

7. kad će sledeći balaševićev cert u beogradu

8. Koje je omiljeno pivo moderatoru Dzimiju?

9. Ne znam dechko, moramo da uzmemo sve cinjenice u obzir.

10. Колико пива треба коњу да се толико собали да не може да га утера коњици?

http://www.fugly.com/media/IMAGES/Funny/horse_drinking_a_beer.jpg

11. 1:jeftino
    2:valjano
    3:retko se nalazi
    4:cenjeno od strane pivopija

12. Imam film, al nije titlovan, a oću s titlom da ga gledam. Što i kako ću? Ako vam što znači, film je u AVI formatu.

13. Imam film, al nije titlovan, a oću s titlom da ga gledam. Što i kako ću? Ako vam što znači, film je u AVI formatu.

Sprdaš li se ti to?
    Ipak ću nasesti lol ! Prvo da te pitam, ima li film prevod a ti ne znaš da ga učitaš il´ga nema u opšte pa treba da se skine? Ukoliko nema napiši naslov filma pa da ti postavim link sa kojeg ćeš skinuti!

14. Koliko košta autobuska karta od Obrenovca do Beograda?

15. исто колико и од београда до обреновца, само ти не наплате ону услугу за коришћење аутобуске станице као у београду. у ствари наплате, али мало мање.
    лолчић

16. Okej, koliko je karta od beograda do obrenovca lololo

17. Ako zvono zvoni, a nema ko da ga čuje, da li je ono zaista zvonilo?

18. Po definiciji, to ne bi bio zvuk, jer ga niko ne bi mogao čuti, zar ne?

Sound is a mechanical wave that is an oscillation of pressure transmitted through a solid, liquid, or gas, composed of frequencies within the range of hearing and of a level sufficiently strong to be heard, or the sensation stimulated in organs of hearing by such vibrations.

Naglasak na ovo within i posle.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.