Разноразно питање

1. Пази, има конкуренције из целог света, почевши од Португала, преко Србије, Бразила, Мексика, Израела, Америке, Шведске, Немачке и још доста других држава. Али, то што ти кажеш, мислим да ће да наместе неком Јеши победу. Ал' добро, јбг, макар ћу направити запажен резултат ако ништа друго.
    ЕДИТ Неким јешАМА победу, јер се бира 3 траке.

2. Tesko je zakljuciti, ali deluje kao da ti je otisla ploca - ne radi USB, ne radi CD. Pozajmi od nekoga CD za probu.

Направи се бутабилна флешка, па инсталираш преко УСБ-а. Ал' опет ти за то треба ЦД, осим ако немаш фајлове пребачене на хард са инсталационог ЦД-а за Њињдоњс.

Nije mi otisao usb na kompu. Naime, to sa butabilnim usbom sam probao na lapu (na kojem sam i sad) ali mi onaj program WinSetupFromUSB nije hteo da ocita usb. Formatirao sma ga i sve, ali posto sam duduk za te stvari i zakucam sam na prvom koraku, resim da vidim da li ima neko jednostavnije resenje. Dakle, na kompu radi usb ali ne radi citac, a meni je potrebno samo da na neki nacin pokrenem instalaciju wina.

Edit: I cini mi se da mi nije otisao ni citac, sad sam otovrio kuciste, vidim da visi neko kablo otatle ali ne znam gde da ga prikacim. A mozda i nije to.

3. Kako izgleda taj kablić?

4. Ipak nije, vratio sam ga i nece. Idu dva, onaj manji i onaj siri sto se povezuje s plocom. E sad, na tom sirom, ima jos jedan takav produzetak, da li i taj ide negde ili je visak?

5. Jok, jedan kraj na ploču drugi na CD rom. Verovatno ti je otišao čitač, uzmi od nekoga drugi.

6. Koliko kinte je to otprilike?

7. Постоји ли неки програм, или адд-он, који може аутоматски да сачува све странице које имам у букмаркима на хард (у .хтм или .мхт формату)?

И постоји ли неки програм који може да сачува цео сајт?

8. Oko 1600-1700 dinara. Ali uzmes prvo od nekoga, da isprobas da li je do njega, da ne bacas pare ako nije.

9. Постоји ли неки програм, или адд-он, који може аутоматски да сачува све странице које имам у букмаркима на хард (у .хтм или .мхт формату)?

Google Chrome ima opciju da ti sinhronizuje kompjuter (sve sa pretraživača) sa svojim google nalogom. To ti je bolje nego da čuvaš na hard.

И постоји ли неки програм који може да сачува цео сајт?

Možeš da sačuvaš cele, posebne stranice, ali ne znam šta bi moglo da sačuva čitav sajt. Tražio sam baš takve programe, ali nisam uspeo ništa da pronađem.

10. Луде краве миришу на зубаре.

Hahah, totalno sam skontao šta si mislijo. Ja sam tako pametan.

11. za screenshot cele strane imas plug in za chrome, zove se webpage screenshot.

12. To ti je bolje nego da čuvaš na hard.

Мени треба баш на харду, пошто се деси да нестану странице.

Možeš da sačuvaš cele, posebne stranice, ali ne znam šta bi moglo da sačuva čitav sajt. Tražio sam baš takve programe, ali nisam uspeo ništa da pronađem.

То ми и треба - да он аутоматски сачува све странице, да не бих ја морао сваку појединачно. Не мислим на неке огромне сајтове, већ нешто ситније.

13. Чаке, нећу да чувам букмарк, то знам. Оћу да сачувам странице које сам букмарковао.
    Хвала за ово друго. Требало би да је то - то.

za screenshot cele strane imas plug in za chrome, zove se webpage screenshot.

Није ни ово лоше, само, треба ми нешто што ће аутоматски да сачува све букмарковане странице.

14. Udji u guglove plaginove mora da i to postoji .

15. Ko je za to da pokrenemo peticiju da se Trg Republike i ulica kneza Mihaila preimenuju u Trg Radeta Lackovića i ulicu Radeta Lackovića?

16. Да ли смем да отворим тему заподршку разноразним хашким оптуженицима, од Младића, до Маркача? И да се забране било какве свађе, само да се пружа фина подршка?

17. Moj odgovor je tvoj nick. Sumnjam da ce tako nesto proci kako treba.