Разноразно питање

1. Ima li na Vuki ljudi koji trenutno studiraju na smeru opšte književnosti filološkog u bg-u?

edit:ako im je blam, mogu da mi puste pvt, treba mi nešto vezano za vaš faks

2. ko je bre ovaj uxxa uopšte? došo tu i odjednom proziva staru školu i pušta muda...

3. Da li sam ja jedini koji smatra da je rec "decko" smorila?

4. izgleda da jesi... To je verovatno jer si decxko decxko...

5. Pretpostavio sam da cu dobiti neki tako duhovit odgovor.

6. i to je zato što si decxko decxko

7. Za ovo bi trebalo da se banuju ljudi, jednostavno je dosadno. Ali da ne idem vise u of.

8. Zašto je zaključana tema top 5 definicija?

9. Зато што је ваљда забрањено линковање дефиниција на темама.

10. Zato što je reklamiranje tako gej.
    Napišite ih na profil.

11. Na laptop kad sam na Vukajliju, pokazuje mi da je neko komentarisao nešto prije lupam sad 8 minuta, a na kompjuter od 9 sati pa naviše, iako je maloprije komentarisano. Što to može bit? Gugl Krom je i tamo i ovamo.

12. Izbriši keš memoriju i kukije. To će rešiti problem.

13. Izbrisao, i ne, nije to to. Imam ja Ccleaner i koristim ga po paljenju ili po gašenju kompjutera, trebalo bi on da briše kukije i keš memoriju.

14. Probaj da obišeš direktno iz pretraživača.
    Ili je to, ili ti vreme nije podešeno kako treba.

15. Šta znači BRE u vas Srba i kad ga koristite?

16. Gmail mi je deaktiviran(ne znam kako) koristio sam ga samo za registraciju na fejsu a fejs mi je još živ.Kako ja sad da povratim gmail ili da promenim mejl na fejsu?

17. Ako hoćeš da promeniš, idi na Account Settings, Email, Add another email tu uneseš novi i rešena stvar.

18. odeš u podešavanja naloga, i promeniš, ili dodaš još jedan.
    nisam siguran da l' je potrbna potvrda za menjanje.

19. Ali ja ne mogu da uđem na fejs.

20. Cukenberg kao da je čuo моје muke, rešena situacija hvala!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.