U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Supicku bas. :D E,zavrsio sam sa poslom,jako sam izasao,uzeo vopi,dosli mi drugar i drugarica,navijaci inace,i sad mi je skroz do jaja,vozim se... :D
net kaže da "rangila" znači "promiscuous". moždae to to.
Sta znam,nekako mi ne zvuci kao da je to to...Uostalom,nebitno je... :D
http://www.youtube.com/watch?v=Srwkw4VmWDk
Jel ikad ovaj spomenik izliven? Jel postavljen i gdje?
Ko je ovaj čiča?
:D
A on kaže nemoj te ošamarim.
Знам само да је директор академије Сретен Стојановић у Београд умро још 1960. године, а клип је стар неких 10-ак. Овај чича је неки опасан трололо. :Д
ЕДИТ: Провалите 'де чича носи чуку на десној руКи. :)
Koji je ovo dodž? :)
Je l' nešto rasno, il' običan šetač?
Jebiga, loše slike, nije hteo da se smiri. Open in nju tab.
http://i.imgur.com/pNL3fS0.jpg
Treba mi savet...
Bliži se fax, jel, pa treba uzeti neki postpejd (postpaid) paket...
Pa moje pitanje glasi - karticu kog operatera uzeti, i koji od paketa...
Nisam neki trošadžija, al ono...
Какве везе има постпаид пакет са факсом?
Moram... Odoleti... Sprdanju na račun hiljadarke za takmičenje na Vuki... :D
http://forgifs.com/gallery/d/190612-1/Awkward_applause.gif
Pa moje pitanje glasi - karticu kog operatera uzeti, i koji od paketa...
Nisam neki trošadžija, al ono...
Можда ти је најбоље да уплаћујеш кредит и узимаш оне акције с минутима или порукама, зависи шта ти треба.
Onaj fozon, daleko sam otkuće, pa da ne moram da brinem dal imam kredita i da se ne cimam džabe oko toga nepotrebno... nego lepo stiže mojima račun, a ja uvek opušten...
Prcaj, prcaj... navikao sam ionako... :P
Nisam neki trošadžija u tom smislu da sad ja nešto pričam satima preko telefona ili da pošaljem 200 poruka dnevno... ja ako oću sa nekim da se ispričam, pozovem ga na piće, itd, itd...
A i hiljadarka više nije nikakva para...realno...
Instaliraj matorcima skype. Ne znam da se iko vise cuje sa roditeljima preko fona. Koji god paket da uzmes, kostace te - ovo je besplatno. Sa ljudima sa faksa ces najvise komunicirati preko fb, svaka fakultetska grupa ima tamo svoju stranicu sa obavestenjima, tj vrlo je brzo napravi neki koji oce da bude faca i admin. Ovako iskustveno, vecina mojih pajtasa je na m:ts, a i ja sam. Najbolje kad si u istoj mrezi...
pa da, ono, jes skype super, al kontam da su i oni često na poslu, ja često na faxu, a i sa starijim burazerom to nije baš funkcionisalo...
Sto je vukajlija ovako mrtva zadnjih dana?
Zar su i vukajlijasi toliki burzuji pa svi zapalili na more?
Da li je prosečan vukajlijaš veći buržuj ili jebač?
Danas je posebno pusto, jedino su malo ljudi komentarisali ove izmene na sajtu, sad ni to nije aktuelno...
Ono treće
Ono treće
Odspinuj!