Разноразно питање

1. Što je pusto?!
    Nije pusto, samo tražite na pogrešnom mestu... :)

2. Treba mi savet...

Bliži se fax, jel, pa treba uzeti neki postpejd (postpaid) paket...
    Pa moje pitanje glasi - karticu kog operatera uzeti, i koji od paketa...
    Nisam neki trošadžija, al ono...

Mix Net L kod Telekoma, 1500 poruka, 600 minuta, 1.5 GB interneta, 990 din.
    Ako ti je mnogo, pogledaj i Mix Net, imaš sve na Telekomovom sajtu pa vidi u šta se uklapaš.

3. Torima to je sa 50 % popusta, ne znam da li još uvek daju tu akciju.
    Ali svakako MTSove MIX Net tarife. Ništa ni slično nemaju druge mreže. Al mts ima najgori izbor telefona plus su im telefoni najskuplji.
    Paketi najbolji i najjeftiniji, telefoni najskuplji. Ako ti treba samo kartica idi kod njih.

4. Samo kartica...
    Prezadovoljan sam sadašnjim fonom. :)
    Hvala na savetima! :))

5. Zna li možda neko kako se zove onaj mim sa nekim likom koji kao na prvoj slici pogleda neki čudan sadržaj na netu, pa se kao okrene ka nama i napravi neku WTF facu (ima i gif). Ukucala sam kao WTF guy, ne izlazi mi ništa. Ima i ista ta fora za žensku, samo što je ženska crtana sa kerećim ušima.

6. To si takozvani dramatični gifovi. Samo kucaj dramatic gif ili dramatic turn, i verujem da ćeš naći.

7. Sad ću da probam, hvala.

8. Како људи успеју да се обесе о кваку?

9. bila jedna reakcija napravljena od videa gde se lik besi na kvaku

10. yb,samo ako su midzeti xD

11. Како људи успеју да се обесе о кваку?

Mislim da je fora u trzaju. Naglo čučne, odvoje se prvi i drugi vratni pršljen, a to ti je smrt trenutna. Zato kažu da je vješanje najlakša smrt.

12. divan prizor...zar nije mnogo bolje obesiti se o drvo ili nesto...

13. Kvaka je u minimalizmu.

14. Kurca ćeš se u zatvoru objesiti o drvo.

15. u zatvoru se ne mozes obesiti,jer ti oduzmu sve cime mozes da se samoubijes...a i nemaju kvake xd

16. Zato kažu da je vješanje najlakša smrt.

A - a. Ne bih se složio...
    Zar nije lakše nakljukati se bensedinima, leći i zaspati ko malo detence i više se nikad ne probuditi?
    Čak mislim da je i pištolj uz slepoočnicu bolji. Beng, ne osetiš, gotov si.

A kod vešanja, jebiga, nekoliko minuta se gušiš, cimakaš ko lud na onoj struni, instiktivno se boriš da popustiš to oko grla. Ne cimne baš svaki put da ti odvoji Atlas(1.) i Aksis(2. pršljen)...

17. Vežeš posteljinu za rešetke. Odlučan čovek nađe način lololo

18. Ih, Punjač, vidi se da si nikakav samoubica.

19. Isplaniraš bekstvo iz zatvora, tri godine probijaš tunel, prođeš kroz govna do slobode, izroniš na površinu, prošetaš do drveta i obesiš se ko čovek. Heh

A kod vešanja, jebiga, nekoliko minuta se gušiš, cimakaš ko lud na onoj struni, instiktivno se boriš da popustiš to oko grla. Ne cimne baš svaki put da ti odvoji Atlas(1.) i Aksis(2. pršljen)...

E, ovo sam i ja čuo: da mnogi nisu "uspeli da odrade kako treba", pa je palo gadno gušenje.

20. A - a. Ne bih se složio...
    Zar nije lakše nakljukati se bensedinima, leći i zaspati ko malo detence i više se nikad ne probuditi?
    Čak mislim da je i pištolj uz slepoočnicu bolji. Beng, ne osetiš, gotov si.

Jebem ga, kad uspiješ odvojiti, u momentu si tavmr. Za bens se ne zna pouzdano da je baš lijep za umiranje, a pištolj nije sigurica da ćeš umrijeti, možeš ostati živ i retardiran, pa eto ti belaja.
    A čuo sam da je smrzavanje najljepša smrt. U početku bude neugodno, zima jebiga, a poslije proradi adrenalin i umireš u vrhunskim halucinacijama. Neki momci ostali zatvoreni u hladnjači i kad su ih našli, nisu htjeli izaći, jebali sve po spisku spasiocima.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.