U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Чекај, очекујеш да човек прихвати твој савет "ево бацих поглед по нету" и кеви да нешто што си препоручио са "pa daj joj nek proba ovo malo ..."
ЈЕСИ ТИ НОРМАЛАН!!1
Зашто имаш потребу да се шлихташ свима и у свакој прилици, ево, дајем ти прилику да објасниш..и ако буде смислена реч ти више нећу рећи.
Pitaš gluposti lika koji je dao iljadarku za takmičenje u definicijama :)
Kakav si ti bolesnik!!!!!1
Idi leči se BRE!
ЕЈЈЈЈ БРЕ.
Ја не верујем шта је он написао јеботе.
Па зато што му није рекао да иде на зрачење и да скаче из падобрана, него неку једноставну ствар од које јој ништа не може бит', што да не покуша макар.
Рајдеру, али пише ово
moja majka je imala šljunak u žuči pa je išla pod nož. taman nam je dobro došlo ploču od garaže da izlijemo.
Колико смарате вас двојица, не знам како досад нисте досадили неком модератору. Заслужујете по 10 дана колико сте досадни.
Смарко, није ствар у томе. Па није Чампи дебил па не уме да гугла..па ће Рајдер травар да му отвори очи.
Човек је у проблему и хоће да чује реалне ситуације које је неко имао и како их је решио.
Стеване, слажем се. И то важи само за мене, Рајдер је клиња, ја сам матор..али шта да радим кад не могу да останем имун на шлихтање..јеби га, то је јаче од мене.
Čekaj, Stevane, šta sam ja uradio?
Samo sam pokušao da pomognem dečku, ali to ne može da prođe bez nekog negativnog komentara...
Znam, SMare, al vala, ja bih pokušao i ovo i ono... To jeste rutinska operacija, al nije nimalo prijatno ići pod nož...
A za ovo kuvanje lešnika garantujem, samo ne znam tačan recept....
Je l' imate vi neko rešenje za Čampijev problem, ili ćete nastaviti da spemujete svaku temu kad se pojavi Rajder?
HAHAHAHAH BOKTEJEBO ŠTA SVE NEĆU PROČITATI DANAS :D
Saće džela da ostavi recept za kuvanje sperme, garantuje da leči.
Čampi, mislim da ćeš za tako veliki kamen ipak morati li pod nož ili pod laser, a posle ćeš da ga izbacuješ u zrncima i pripremi se na bolove...nema druge. Ja sam imala malo peska u bubrezima i nije to ništa strašno, ali mi je doktor savetovao da koristim svaku priliku i trčim niz stepenice, što zvuči kao banalan i idiotski savet, ali ja pesak izbacih skroz, a da nisam ni osetila.
http://homepage.ntlworld.com/curly.johnson/images/witch_cooking.gif
kad se ulogujem na vukajliju uopšte ne gledam postere ni definicije, samo forum pa wejvovi poslednji postovi, najbolja zabava na sajtu.
Plačem od smeha.
Ja sam imao neki pesak a da nisam ni znao i jednom prilikom je to rešilo da izađe iz mene, usrao sam se od bolova dok taj prvi nalet nije prošao. Posle toga je rastavić odradio posao, iščistio da nisam osetio. Ne želim da zamislim kako je ispišavanje nečeg većeg od peska.
Elem, svaki kamen te veličine koliko ja znam mora da se razbija na manje kamenčiće koji se kasnije ispišavaju. To mora što reče Natnat da se odradi laserom. A ispišavanje kasnije ima da boli to je činjenica. Sve to mora sa doktorom da vidiš.
A Rajderu sine prećero si malo sa ovim, većina čajeva tera kamen da se pomeri i da se ispiša a pomeriti ovoliku kamenčinu bi napravilo žestoko sranje u organizmu i jebene komplikacije . Sa tim se nije zajebavati jer čajevi služe da se ispiša pesak i sitniji kamenčići. Tako da nije baš probaj ne može da škodi, može to da škodi i to mnogo. Sa tim se nije zajebavati ako zapušiš kanale mogu bubrezi da otkažu.
Ovaj čaj od lešnika komšinica je kuvala sinu da razbije kamen.... Nije uopšte išao na operaciju...
Sad ću da vidim dal je kući da se raspitam malo više...
http://stream1.gifsoup.com/view5/4211395/bob-ross-feeds-squirrel-o.gif
hahahahahahhahaha