Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Neverovatno, ali opasno su poceli da mi transerisu ljudi koji pisaju po Rajderu, za razliku odanj samog.
Sta se to desava?
Платио ти 1000 динара.
Thilmo ojeb'o si sprdnjom moram priznati. Nažalost, ne znam kako da pomognem Čempiju pa neću ni pokušavati, ali nisam mogao ostati ravnodušan prema vevericama i ovoj uplati.
jel moguce hakovati FB profil? Ne mislim ja da to uradim, vec moze li neko ko se razume u te tehnologije da to učini?a?
Čampi, ako ništa ne pomogne, ne preostaje ti ništa drugo nego da ga razbijašu kućnoj varijanti :)
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201208/16640/gh50khg-4uyut2lzvgrreg2.gif
Платио ти 1000 динара.
E, moguce matori. Ali odakle mu te pare, da ne druka zajebancije Zlatiborcu?
Jok i ne može.
A jel znas nekoga, ili nekoga ko zna nekoga ko to ume, pošteno bih ga nagradio? Treba mi radi jedne zajebancije.
Ljudi, hvala puno na odgovorima. Mislim da su mi najviše pomogli SMarkovi i Tuckovi savjeti. A nije ni čudo, ipak je on TucanKamen, ako me razumijete. :)
Ili ako znate priču od nekog poznanika...
Imali keva i brat kod mene. Brat je imao pesak neki, a majka imala kamen (ne toliki, manji, ali kamen jebo ga ja), ali davno to beše. Znam da je pila neke lekove, ujak donosio iz Nemačke, ali od tad ima bar 7 - 8 god. teško da će znati kako se zove. Nije joj uglavnom odjednom rešio problem, ali je rešio. A brat (pičkica), imao pesak, i već nekoliko godina vuče flašu Prolom Vode, ona je dobra za bubrege, iako ga (Hvala Bogu) ne boli ništa al neće da rizikuje.
Za čajeve ne znam, ali ima lekova, mada kažu da kao da ti odbijaju bubrege kad ih piješ. Nek pije dosta vode, ali ne ove sa česme. I nek joj je sa srećom.
Amidža moj je imao kamen u bubregu, sutra će doći pa ću ga pitati kakav je postupak bio, šta je radio, znam samo da mu je na kraju doktor rekao da piša kroz cjediljku, on batalio poslije prvog puta, to se sjećam jer je bogarao kako je ono malo promašio i pogodio direkt u plastiku od cjediljke pa frknulo na sve strane osim u šolju.
Vidjećemo šta će biti. Pošto za sada nema bolova, ja mislim da je najbolje da to riješi laserom, pa da onda dere te čajeve. Jer teško da će moći da otopi toliki kamen.
Јој колко се ја плашим тог камења и песка, престо сам да пијем киселу воду, мој ћале добио песак у бубрегу од тога. Минаква је у питању.
Pa jeste zeznuto, moj kolega s faksa je imao kamen i kaže da su to najveći bolovi.
Nego šta su. Imao ja neki đavo: kamenje, pesak, uglavnom neki građevinski materijal. I kad je uhvatio bol. Neizdrživ, jeboteljeb. A veče pre slavio rođendan i taman da odremam, ujutru rano ubada satirući bol za morfijuma.
I odem ja u Dom zdravlja, pa dok tamo sačekam, pa uput, pa dok sačekam u bolnici, pa dok pišam tamo u posudu da vide šta ima, kako je... PA rengen... Dok sam stigao do doktora, prošlo me sve. Valjda izbacio to, šta li.
Uf, i sad kad se setim samo... Kupim prolom vodu. Lololo
Sxto ste zakljucali djonija? Bila je lepa i argumentovana rasprava, sve fino...
Jebe koliko boli, aaa
Nema potrebe, ako uspe da ga ispiša, dobro će to zapamtiti, jer će ga boleti, peći dok bude pišao, a i ako dobro oslušne možda krcne o šolju, jebo ga ja. Jedino ako je hteo da ga stavi u tubicu i da se šepuri, i te fore...
ljolj
Gastarbajter koji pušta nokat na malom prstu, šta je tu čudno što hoće i da piša kroz cjediljku? :)
A jel znas nekoga, ili nekoga ko zna nekoga ko to ume, pošteno bih ga nagradio? Treba mi radi jedne zajebancije.
Javi mi se u PVT ako hoces.