Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Krenuo si da se rekreiraš, jel?
E pošto je to u pitanju, onda kad neiđeš na kera, uradi 100m po sprintu, i ker odustaje sigurno.
Tako ja sad radim. Doduše, ne znam odakle si, ali pošto sam ja u manje ruralnoj sredini, jelte, ja opičim sprint, on potrči malo, al brzo odustane...
Al opet kontam, ako ima puno ljudi da ne možeš da zasprintaš, zašto baš tebe napadaju?
Jankoviću, niko da kaže da su kere možda i gladne. Ponesi sa sobom suva leba (bolje nego kamenje) , baci im i boleće ih repovi za tebe ubuduće. Dobro tebi, dobro njima. Oni ionako ne biraju, jedu ko mećave. :)
Ja sam preksinoć nabio kera nogom u glavu dok je trčao uz bajs, pa je odustao. Ako ga udariš petom, dovoljno ćeš da ga odaljiš od točkova, sprečiš uplitanje u isti i pad.
Uvek su gladni. Sinoć ker jede jebeni čips, sreli neke likuše, sa štencetom, skroz ludo kuče.
Pojede čips i pocepa kesu...
A neće ti jesti suva leba, (bar ovaj moj nije 'teo), možeš i da cimneš rukom, automatski se sklanjaju...
Ma, da, montiraj hranilicu na ram i bacaj im viskas.
hahahaha
Viskas je bre za mačke, ali dobra ideja. Dok oni skontaju da je tunjevina u sosu od paradajza, ti si već daleko.
Што се ране тиче, има ту један кер у комшилуку који је у ДВОРИШТУ- дакле, има лепо велико двориште, мажен пажен и све и опет је стално надркан и лајав, ја му неколико пута дао да једе да ме остави на миру и све се надам да ме је запамтио; како сам ушао код тог комшије у двориште кад овај нје био везан, апио ме за ногавицу и умало није стргао скроз. Ал опет, пробаћу, понећу мало саламе па ће видимо.
То је супер идеја, навикни их на храну са твог бицикла и опште те више неће смарати јер више никад неће бити гладни. Шајебре свамаљуди?
http://www.svevesti.com/images/sr/234903_a.jpg
ja sam sinoc sluso Sinana...
Подсети ме Јанковић на један клип што скоро одгледах, сад ћу пробам да га нађем.
Иначе, мог кума напали керови док је возио бајс..он покушавао у вожњи да их отера, а није гледао напред. Закуца се у неки стубић и распе по асфалту, керови побегли од страха.
Ево га. Прво је флеш шта му се десило, али пишање је кад бајкер попизди а ови паори га јебуцкају на фино.
http://www.youtube.com/watch?v=pLi4619vwAU
Ovako je mene petnaest kerova okružilo kod Arene, samo što sam išao peške. Trljaju se o mene, skaču do vrata i laju, morao sam da pazim gde stajem, da slučajno ne zgazim nekog. Jeza. Sto metara nisu odustajali, a meni koraci od 15 centimetara.
Пис'о сам ја то на форуму, сконтај кују која је главна (увијек је куја главна, матер им јебем матријархалну) и фиксирај погледом, каналиши енергију, одустану за 10 секунди.
Ако је опет педербал гањај највећег, он никад не иде око тебе већ се држи по страни док те силеџије окружују.
Керови, ав, ав, ав, ав!
АЦАБ!
1312!
U dvorištu su oni gazde, to je njihova teritorija, znaš i sam; još ako je vezivan, nije ni čudo što je nadrndan.
Ne kažem da će da se zaljube u tebe, nego da će pre klopu da uzmu nego da se mlate jureći te.
Sad, ako je lakše da se batrgaš ili silaziš sa bajsa da bi ih gađao kamenjem-druga stvar.
http://www.youtube.com/watch?v=hFdRp1JbIcY
da li neko mozda zna, koji bi instrument mog'o bit, ovaj lead?
btw, nesto najgenijalnije sto sam cuo u zadnjih par godina. definitivno, kako nekome ovakve ideje padaju na pamet, nikad mi jasno nece bit, neka mjesavina svih droga na svijetu vjerovatno je u pitanju....
Па синтисајзер, а можда она клавијатурица што се ко гитара свира, то је тад било у моди. Мада контам да је синтисајзер.
што сте одбановали пазла?
znam da je neki sint., al nekako me buni, bolestan je zvuk, i ima veci flow za razliku od obicnog sinta, sta ja znam, nisam bas neki znalac