Разноразно питање

1. Kapiram da pita konkretno koji sint je u pitanju. Prelistaj Moog-ove i Roland-e pravljene od '70-'80, mora biti tu. Možda Roland Jupiter 4...

2. Kol'ku bih primio bananu ako bih na četu nekome rekao da može da me oralno zadovolji (ne na tako prefinjen način naravno...)

EDIT: Ne mora samo na četu, može i na forumu, u komentarima i sl.

3. vrlo moguce da je moog....a jes bolesno, u picku materinu, to je ovdje pretpostavljam nemoguce nabavit, a i da jest, boga pitaj posto je

4. Koji uslov mora da zadovolji definicija da bi ušla u popularne?

5. Ја мислим да разлика плус/минус мора бити у плусу за 20, ал нисам писао не контам

6. разлика плус/минус

plus/minus nije razlika, nego količnik...
    Šalu na stranu, hvala na odgovoru

7. drKomadina
    Koji uslov mora da zadovolji definicija da bi ušla u popularne?

Mora imati skor 20+. Znači bilo da je to 21:0, 33:12, ili 1021:1000, tada odlazi u Popularne. Naravno, tu je i drugi uslov, a to je da bude mlađa od 24h.

Kada uđe u Popularne, tamo će se nalaziti dok ne prođe 24h otkako je napisana. Tada se briše iz Popularnih, pa se može desiti da definicija bude popularna desetak minuta i ćao.

Znači, još uvek ima svojih mana ovaj sistem, ali tek treba da bude primenjen famozni algoritam, pa ćemo videti kako sve to šljaka.

8. Agi, a koji je uslov za odabranu? lolololo
    Koliki je tvoj algoritam? :)

9. Koliko smarate sa tim pitanjima za odabranu
    Jel svršite kad vam odaberu nešto?

10. Agi, je l' to neki Keltov algoritam? :) Umesto time da se bavi, on 'razmrdava' forum, mislim stvarno... :)

11. Jeste, Keltov je. Bavi se on i time, ali nam je gazda iznenada nestao, baš kada je izgledalo da je pun entuzijazma i počeo da čačka oko sajta. Nema ko da impletenti... implmnitri... implementralira!

12. Келт је киднаповао Каизена јер је био љубоморан на иновације као маторо лице сајта, затим је послао откупни захтев Костићу, међутим Циклон је све то провалио и побановао пола сајта да би заштитио сиротињу рају. Агилни преко своје Сопотске везе покушава да дође до додатних информација. Медији ћуте о свему да не би дизали панику. Путин јебе Шарапову.

13. Znači, još uvek ima svojih mana ovaj sistem, ali tek treba da bude primenjen famozni algoritam, pa ćemo videti kako sve to šljaka.

Kad već pominjete, moram opet
    http://cdn.memegenerator.co/instances/400x/40205881.jpg

14. Kol'ku bih primio bananu ako bih na četu nekome rekao da može da me oralno zadovolji (ne na tako prefinjen način naravno...)

da ti polize picku?

15. TheWaveRider

Agi, a koji je uslov za odabranu? lolololo
    Koliki je tvoj algoritam? :)

http://vukajlija.com/forum/teme/17984-smesan-print-skrin-sa-vukajlije?strana=147#post_2457893

I jos nesto, odabrane nisam pomenuo od kako sam napusen na temi Uvuci se... tad sam skontao da su u pravu i da je nas ove preko 40 k aktiunih (pretpostavka) i sta bi bilo kad bi svako trazio. Skontao sam da se trazi iskljucivo kvalitet sa malim izuzecima.

16. Molim te, Thilmo, samo nemoj da me tužiš. Plakaću. :'(((

17. Дечко, опасно трансферишеш.

18. e rajderu zar te nije sramota da se tako prebedno reklamiras?
    aj razmisli malo zasto te svi drkaju,razmisli dobro,za tvoje dobro,pozz

19. Punjač, ovaj poster je napravljen isključivo za ovu drukaru!
    I svaki put ću da ga isprativ ovim ili sličnim posterom... Nema veze sa reklamom, zna on šta ovo znači, a ti, pošto vidim da nisi baš upućen stay out of it! Hvala.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.