Ајде што не бришете глупости и што дајете једни другима хвалоспеве за овакве трансфере - http://vukajlija.com/ratni-heroj/674963 , али зашто дозвољавате толико очигледно и безобразно самоплагирање? ЦКМ, је л' баш толико јака потреба за плусевима?
@ Stevan, ne mislim da sam se isplagirao, štaviše, mislim da je obrisana defka dovoljno različita od defke za koju kažeš da sam je isplagirao, da ostane među živima. Neću da je kačim, pošto će da bude 'aaaa, komentatoru dupe zinulio za pluseve'.
Moderator je procenio da je defka plagijat, ja se ne slažem sa tim mišljenjem, i to je to. Ti si isterao neku svoju pravdu, i valjda si zadovoljan sada. Ne moram da te podsećam da je brdo odabranih definicija plagijat, sa sve linkom u komentarima pa zamisli, eno ih i dalje stoje tamo, u odabranima.
Ja ti ne zameram što si ovo prijavio. Osetio si neku potrebu, šta ti ja znam.
Meni nekako žao da Mičko se promeni, navikla sam da se ne menja mu ništa, ni avatar ni ono ispod što piše.... Nikad.... Ikad.
Хах, Раде, пробах да га шокирам, по принципу удри ђубре из заседе, али не да се. Оригинално у сваком случају. :) Сморка, НАРОД ТРАЖИ ПРОМЕНЕ! такое
Au majku mu al je prgav.
Nek Kazan onda očisti keš na x.vukajlija onda. Očigledno je da je server zakuco.
Da probam ja da ti uklonim sliku i opis pa da onda pokušaš staviti novu, ali ne garantujem da neće ostati prazno?
Zašto ne mogu japanska slova na posterima? Sramota...
Пвт.
Ајде што не бришете глупости и што дајете једни другима хвалоспеве за овакве трансфере - http://vukajlija.com/ratni-heroj/674963 , али зашто дозвољавате толико очигледно и безобразно самоплагирање? ЦКМ, је л' баш толико јака потреба за плусевима?
....
Vidro tema za jadanje je na kraju hodnika.
haha, baš ti hvala, mali vickasti dječače. al' ne jadam se, samo sam doživjela transfer blama :D
јел има неко ону ајаксову (ваљда) лирику о јебању пијане тијане у уста?
ima jebac.
DITE: http://vukajlija.com/forum/teme/318-pesnicko-cose?strana=44#post_1871805
благодарим
Јел Златан Ибрахимовић балија или шта? Видим оће да га зову да игра за репку Републике Шумске па сам у дилеми.
@ Stevan, ne mislim da sam se isplagirao, štaviše, mislim da je obrisana defka dovoljno različita od defke za koju kažeš da sam je isplagirao, da ostane među živima. Neću da je kačim, pošto će da bude 'aaaa, komentatoru dupe zinulio za pluseve'.
Moderator je procenio da je defka plagijat, ja se ne slažem sa tim mišljenjem, i to je to. Ti si isterao neku svoju pravdu, i valjda si zadovoljan sada. Ne moram da te podsećam da je brdo odabranih definicija plagijat, sa sve linkom u komentarima pa zamisli, eno ih i dalje stoje tamo, u odabranima.
Ja ti ne zameram što si ovo prijavio. Osetio si neku potrebu, šta ti ja znam.
Ћале му је Муслиман, ваљда из околине Бјељине или тако нешто, а мајка Хрватица. Нађи на Гуглу.
И по ком курцу он да игра за РС?
Možda za pare jedino. Inače prodao bi on još šurnaest repki za lepe pare, da se ne lažemo...
Jel неко наш држи Лењивац корпорејшн и Неш јебат?
Taj govnar nosati bi prodao i rođenu majku samo da dobije pare.