Разноразно питање

  1. идем сутра од шетњу од 26 км, пре седам дана 25, чисто да се припремим

  2. dopinguješ se papričicama
    pičko

  3. Bac, nisi ti bas cist lik.

  4. je l po ravnome il kroz brda bače ?

  5. Je li Bac, je l' se to grupno ide? Ako da, je l' ima nekih utegnutih cupika, utegnutih u draj fit materijale i to? Ako ima, je l' mogu i ja s tobom?

  6. тражи на јућубу церски марш, не да има пички него то пршти, ал пошто је сад стогодишњица битке биће их дес иљада милиона пута више знојавих у шорћчићима пички

  7. ваљда је равно па после има успон ал капирам да није ништа страшно

  8. Pa bio si normala dok ti nisu propale fore. Jadno je što misliš da prolazi logika koju pokušavaš podmetnuti, a to je: prozivam one koji se hvale da su pomagali jer to nije kul, a ja se ne hvalim da sam pomagao, pa će pućanstvo misliti da sam kul, a nebitno je to što sam smrdio za kompom, jer mi to ne znamo.
    Te fore su isfurane odavno. TOTALNI NELOL

    Buraz, fejsbuk je na facebook.com

  9. знам да нећу ништа јебати и да ми ће се после четвртог километра смучити живот ал бар ћу маст да топим

  10. Ако хоћете на марш, морате да се пријавите да би вам обезбедили превоз Текериш-Шабац

  11. пуши га шабане

  12. лижи га мајмуне

  13. ај неко да иде одавде, овај про-по ми је брат и боље да причам са неким о вукајлији него са његовим менталним ортацима о русима и деретићу

  14. Gledam ove klipove po jutjubu tipa vlogeri. I tu fazon Amerikanci prednjače, prave neka sranja i narod se smeje. E sad, svako drugo sranje je sa beskućnicima, tipa daju im pare, preoblače ih, navlače ih na neke igrice da se bore za hranu i razna sranja.

    Da meni neko lepo objasni otkud tamo toliko beskućnika jebote, i to sve zdravi ljudi, sposobni što se kaže?

  15. Дајте оног лика што је препјевао молитву од Марије Шерифовић

  16. Kazaneeee, štos ne vidi desna strana sajta, tj desno od reakcije na primer, koe odabro, kome omijeno, etc...

  17. Radovi su neki u toku.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.