идем сутра од шетњу од 26 км, пре седам дана 25, чисто да се припремим
dopinguješ se papričicama
pičko
Bac, nisi ti bas cist lik.
немој?
je l po ravnome il kroz brda bače ?
Je li Bac, je l' se to grupno ide? Ako da, je l' ima nekih utegnutih cupika, utegnutih u draj fit materijale i to? Ako ima, je l' mogu i ja s tobom?
тражи на јућубу церски марш, не да има пички него то пршти, ал пошто је сад стогодишњица битке биће их дес иљада милиона пута више знојавих у шорћчићима пички
ваљда је равно па после има успон ал капирам да није ништа страшно
Buraz, fejsbuk je na facebook.com
знам да нећу ништа јебати и да ми ће се после четвртог километра смучити живот ал бар ћу маст да топим
Ако хоћете на марш, морате да се пријавите да би вам обезбедили превоз Текериш-Шабац
пуши га шабане
лижи га мајмуне
ај неко да иде одавде, овај про-по ми је брат и боље да причам са неким о вукајлији него са његовим менталним ортацима о русима и деретићу
Gledam ove klipove po jutjubu tipa vlogeri. I tu fazon Amerikanci prednjače, prave neka sranja i narod se smeje. E sad, svako drugo sranje je sa beskućnicima, tipa daju im pare, preoblače ih, navlače ih na neke igrice da se bore za hranu i razna sranja.
Da meni neko lepo objasni otkud tamo toliko beskućnika jebote, i to sve zdravi ljudi, sposobni što se kaže?
Дајте оног лика што је препјевао молитву од Марије Шерифовић
Samo za Facafacuu:
http://www.youtube.com/watch?v=t19ci1iSJ2s
Kazaneeee, štos ne vidi desna strana sajta, tj desno od reakcije na primer, koe odabro, kome omijeno, etc...
Radovi su neki u toku.
onda ferka