Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Сигуран сам јер има филм са Бадом Спенсером кад сјебава неке мексиканце.Приђе шанку узме Ботл Опенер метне га на палац овом грингосу боред њега и наћера га да му све призна иначе ломи !
ma pretpostavljao sam da se to tako zove, kao i kod nas.
ајде дефиниши тамо , да имамо оригиналан назив за отварач , барем ми вукајлијаши.
auć,ne pada mi ništa na pamet baš...treba nam neko prekul ime.
Cork opener, Манијаче.
Немо, корк опенер је само за пампуре, и то је тај вадичеп, манијак вероватно пита за онај отварач за пиво што се користи.
Ја га зовем упаљач
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxuyq4hERJ1r3k1m8o1_500.png
corkscrew ti je vadičep, a bottle opener mu dođe onaj običan, za pivce
http://www.google.me/search?hl=sr-ME&q=bottle%20opener&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1173&bih=850&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=rq-vT-D1HouVswbX-5XIBg
kad moramo da se linkujemo..
НЕ ЗНАМ ГДЕ ДРУГДЕ ДА НАПИШЕМ ОВО ПА ЋУ ОВДЕ:
МОЛИМ МОДА КОЈИ ВИДИ ОВО ДА МЕ БАНУЈЕ НА МЕСЕЦ ДАНА, ЈЕРБО НЕ ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ НА САЈТУ ДОКЛЕ ГОД ЈЕ ОВО У ПРВИХ 10 СТРАНА ОДАБРАНИХ ПОСТЕРА !!!
ima sve na Vuki definisano pa i otvarači :)
Htela sam da učim nemački preko nekog sajta ali sam se predomislila, i sada mi stalno stižu mejlovi na nemačkom. Ne znam preko koje opcije to da stopiram.
Блокирај им домен, да ти иде директ у спам све типа bilosta@skolanemackog.de, ако већ немаш опцију да откажеш претплату, мада мислим да би морала да је имаш.
Koji jezik se prica u svajcarskoj?
Uglavnom Njemački ... ali mogu da ti kažem da očajno znaju Engleski, onako, kolektivno ... OČAJ!
Znaci, Svabski da ucim.
francuski, italijanski, njemački i romanski.
Vidro, koji ti je to poseban romanski jezik? :)
Хтела је да каже ромски.
bilo bi kul kada bi neko mogao da mi nadje odlomak iz zaboravljenih (serija), kada Danilo Lazovic (Adam) pokusava da se ubije sa tusem i selotep trakom.
Hvala
Vidra je mislila reto-romanski (ili kak se vec pise), parla ga 5000 osoba u CH