Разноразно питање

1. Сигуран сам јер има филм са Бадом Спенсером кад сјебава неке мексиканце.Приђе шанку узме Ботл Опенер метне га на палац овом грингосу боред њега и наћера га да му све призна иначе ломи !

2. ma pretpostavljao sam da se to tako zove, kao i kod nas.

3. ајде дефиниши тамо , да имамо оригиналан назив за отварач , барем ми вукајлијаши.

4. auć,ne pada mi ništa na pamet baš...treba nam neko prekul ime.

5. Немо, корк опенер је само за пампуре, и то је тај вадичеп, манијак вероватно пита за онај отварач за пиво што се користи.

Ја га зовем упаљач
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_lxuyq4hERJ1r3k1m8o1_500.png

6. corkscrew ti je vadičep, a bottle opener mu dođe onaj običan, za pivce

7. НЕ ЗНАМ ГДЕ ДРУГДЕ ДА НАПИШЕМ ОВО ПА ЋУ ОВДЕ:

МОЛИМ МОДА КОЈИ ВИДИ ОВО ДА МЕ БАНУЈЕ НА МЕСЕЦ ДАНА, ЈЕРБО НЕ ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ НА САЈТУ ДОКЛЕ ГОД ЈЕ ОВО У ПРВИХ 10 СТРАНА ОДАБРАНИХ ПОСТЕРА !!!

8. ima sve na Vuki definisano pa i otvarači :)

9. Htela sam da učim nemački preko nekog sajta ali sam se predomislila, i sada mi stalno stižu mejlovi na nemačkom. Ne znam preko koje opcije to da stopiram.

10. Блокирај им домен, да ти иде директ у спам све типа bilosta@skolanemackog.de, ако већ немаш опцију да откажеш претплату, мада мислим да би морала да је имаш.

11. Koji jezik se prica u svajcarskoj?

12. Uglavnom Njemački ... ali mogu da ti kažem da očajno znaju Engleski, onako, kolektivno ... OČAJ!

13. francuski, italijanski, njemački i romanski.

14. Vidro, koji ti je to poseban romanski jezik? :)

15. Хтела је да каже ромски.

16. bilo bi kul kada bi neko mogao da mi nadje odlomak iz zaboravljenih (serija), kada Danilo Lazovic (Adam) pokusava da se ubije sa tusem i selotep trakom.
    Hvala

17. Vidra je mislila reto-romanski (ili kak se vec pise), parla ga 5000 osoba u CH

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.