Разноразно питање

1. E zna li neko kolko je puta 'apšen Remi Gaillard?

Nula.

2. kako nula?
    Ja gledo klip kad ga privode panduri.

3. Pa ako znaš što pitaš? Potraži malo.

4. Ne znam koliko je puta apšen. Znam da je apšen bar jednom.

5. koji je mejl beogradske hronike?

6. О'ако, прво да кажем, нисам геј и немој да је пао неки коментар типа - "Која си гејчина играш ту игрицу"
    А сад питање - Јел зна неко како да скинем још песама за Гитар Хиро 3 за ПЦ?

7. ПА БЕМУМИША ЗАР СУ ЈЕДИНИ КОМЕНТАРИ КОЈЕ ИМАТЕ "ТИ СИ ГЕЈ" ПА НИКО НЕЋЕ ДА ОДГОВОРИ? лолололо

8. Pa niko ne igra tu gej igricu.
    EDIT Naš'o sam ovo.Ali jebiga ovo si mogao i sam naći.
    http://www.metacafe.com/watch/1463697/how_to_put_custom_songs_in_guitar_hero_3/

9. Može li neka devojka da mi objasni ovo:
    http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/144454_700b.jpg
    ZAŠTO STE TAKVE?!

10. I meni je to nejasno. Ortakinje sa plivanja se iščuđavaju kad me vide u gaćama koje nisu kupaće.

11. Otkud jebeni prasići na adi bre?
    Koji kurac bre? Jebem ti prasiće, otkud na adi? Jezivo je majku mu.

12. Hahaha Eclipse, dobar ti taj.

Ne znam u čemu je štos sa tim ženskim problemom. Znaš šta mi palo na pamet, možda je to što se devojke namenski pripremaju za leto - znaš ono teretana, solarijum, tamte-vamte, a u donjem vešu ih možeš zateći u najnezgodnijoj situaciji, kada su sve otromboljene, maljave, nadute u sred PMS-a... Eto, to mi je jedino logičko objašnjenje.

p.s. Što volim kad ovako objašnjavam problem sa ženama kao da pričam o nekoj drugoj sorti, a kamoli da sam i ja jedna od njih :Д

13. Ima logike, mess. :)

14. Има логике њима, иако је мени лично, као припаднику мушке врсте еротичнија девојка у доњем вешу него у бикинију...

15. Да ли је код батерија за телефоне стварно битно да се што више испразне пре поновног пуњења? Да ли онда дуже трају? Или то нема везе, као и она прича са "3 х 12 h" пуњењем по куповини?

16. Ne znam, ja ga punim tek kad se skroz isprazni, osim ako negde idem.

17. Ej bre, gde je odgovor na moje pitanje o prasićima?

18. Ovo je ozbiljno pitanje i zahteva hitno postupanje. Ekran laptopa mi se, s vremena na vreme, a to zna da bude na svakih 10 minuta, počne da zamračuje, pa da se vraća... kao da trepće, i to traje desetak sekundi. Međutim, za to vreme (dok ja ne radim apsolutno ništa) otvara mi neke internet strane, recimo uvek otvori neki qooqlle, a pozatvara mi nešto drugo. E sad, vidim da ljudi na netu imaju problem da ime sa ta stranica hajdžekuje kao home page, ali ovaj moj problem nisam čuo da neko ima.

Šta da radim?
    Sa ljubavlju i strepnjom, vaš Ox.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.