U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ma to je povezano! Monitor blikće samo dok se pojavljuje kukulele.
Ništa ja ne kapiram što je ovaj Japanac objasnio :) Pa nije valjda da moram sve ove korake da radim?
Izgleda da ti nema druge.
Ili nosi u servis.lolo
Aha, pa da me švaba odere :)
Pa onda moraš da se cimaš. :)
A možda i naiđe neko pametniji, pa ti kobjasni.
Nemo' da me slušaš.
Ocigledno je virus u pitanju.
Ša da radim? Ja sam inače za kompove ekstremni duduk. Takav duduk se još nije rodio!
Skini za pocetak Combofix odavde i sacuvaj ga na desktop.
Kad skine (a to kraje kratko), iskljuci sve programe I ANTIVIRUS, pokreni ga i ne diraj nista dok ne zavrsi. Posle toga skini Avast, skeniraj sve i budi strpljiv dok sve ne odradi.
Skini i CCleaner, pobriši temp fajlove sa njim, i očisti registry.
Možda ga CCleaner ne izbriše u registry, pa ti probaj ovo. Klikni Start, pa run, kucaj regedit, idi Edit, pa Find. Onda kucaj qooqlle, i ako nađe nešto, izbriši.
Hvala!
Dobra ideja, to posle kad sredi sve. Ima i boljih alatki za optimizaciju registry baze, ja koristim ovaj, ali CCleaner je dobar i za ubijanje startup procesa, ciscenje kes memorije, svakako koristan programcic.
Najlakši za korišćenje, ja ga svima preporučujem :)
Za registry je ipak laksi onaj koji sam ja predlozio - pokrenes ga i od opcija imas izbor izmedju OK i CANCEL. Kad zavrsi, opet jos jedno OK da restartujes sistem. Prostije ne moze.
Mislio sam i zbog opcija, ima dosta važnih u samo jednom programčiću.
Јел се разуме неког, или зна неког ко се разуме у Ајфонове и зајебанцију око џејлбрејковања са истима? Немојте линкове са нета, као бога вас молим.
Juče mi se odjednom smanjio font slova (i sve ostalo) na Vukajliji, stvarno je mnogo sitno, kao da je sa 800x600 preš'o na 1024x768. Totalni sam duduk za ovo, zna li neko možda kako da vratim na početno, ne vidim nigde podešavanja. Hvala unapred.
Da li je drogaš stručni izraz?:)
Zašto su mi modovi obrisali definiciju? Tačnije, energija, ili Frenki.
Juče mi se odjednom smanjio font slova (i sve ostalo) na Vukajliji, stvarno je mnogo sitno, kao da je sa 800x600 preš'o na 1024x768. Totalni sam duduk za ovo, zna li neko možda kako da vratim na početno, ne vidim nigde podešavanja. Hvala unapred.
Пробај да држиш "Ctrl" и да скролујеш точкићем миша пут горе. :)
Или држиш "Ctrl" и стискаш "+" док ти се не врати на нормално.