Разноразно питање

1. Или држиш "Ctrl" и стискаш "+" док ти се не врати на нормално.

Upalilo! Hahaha, hvala ti do neba... E, al' sam i ja retard... :)

2. Ne znam de drugde da pitam...
    Evo linka mog komentara na neki poster (ili defku)...Pošto je obrisan ne mogu da vidim koji je autor pomenutog postera. Ajde neki ktitor ili mod da mi kaže koji je autor.
    P.s. Interesuje me koji je autor, jer sam se prernuo kad sam mu video sliku na profilu i postove, pa bih da se podsetim. Hvala.

3. Interesuje me, kako biste preveli sa engleskog reč

DATASTORE.

4. Bukvalno:Prodavnica podataka.
    Ja kažem:Skladište podataka. Tako nekako.

5. Ne znam de drugde da pitam...
    Evo linka mog komentara na neki poster (ili defku)...Pošto je obrisan ne mogu da vidim koji je autor pomenutog postera. Ajde neki ktitor ili mod da mi kaže koji je autor.

I gde si ostavio taj link 'leba ti?

Bukvalno:Prodavnica podataka.
    Ja kažem:Skladište podataka. Tako nekako.

Ma isprao mi neko mozak očigledno. Toliko puta sam čula 'datastore' da sad ne mogu da se setim kako beše. Skladište brate. Fala.

6. Podatačna prodavnica.
    Spremanje podataka.
    Akumulacija podataka.
    Memorisanje podataka.
    Podatkomemorisanje.

7. Hahahahahahahahaha, to je taj! Neki mali zemunac!
    Imao je jedan komentar s drugog naloga, tipa:
    "Heeej ljudi istrošio sam 3 postera i 5 definicija na prošlom profilu, ali otvorio sam OVAJ novi! :))))"
    CAR!

8. Имам неке мп3 фајлове које кад пустим у њинампу, или неком другом програму, не могу да се премотавају. Тј. на оној траци на којој може да се оде на одређени део записа, може да се иде само до првих 5-10%. После тога настави да свира, али не може да се враћа и убрзава. Зна неко како то може да се исправи?

9. Имам неке мп3 фајлове које кад пустим у њинампу, или неком другом програму, не могу да се премотавају. Тј. на оној траци на којој може да се оде на одређени део записа, може да се иде само до првих 5-10%. После тога настави да свира, али не може да се враћа и убрзава. Зна неко како то може да се исправи?

Deluje kao da nisi skinuo fajlove do kraja.

10. Јесам. Чује се звук све ОК до краја, али не могу да подешавам на оној траци који део записа хоћу да слушам (конташ на шта мислим? она трака испод дисплеја).

11. Нису у реду фајлови. То је онај cyclic redundancy check проблем највероватније.

12. Meni jedino lici na to, s obzirom da se desava samo kod nekih pesama, skoro da bih se i kladio u to.

13. Skini ih opet, imao sam ja takav bag kad sam sa YouTube downloaderom skidao više klipova odjednom.

14. Hujo Smrad
    http://vukajlija.com/recnik/autori/88295 Jel ovo onaj kortez? Sedam Jegera kortez?

Он је. Добро уочено, Хујо Смраде!

15. Па шта ми је чинити? Пробао сам да конвертујем у други формат да видим шта ће да каже, ал неће тако.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.