Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mi u Brodu imamo 2 i nijedan ne radi. Od kružnih tokova nemamo ništa. Ipak smo mi kasaba.
jebote, u bijeljini na svakih 300 metara kružni tok
i 'ladno ima samo 8-9 semafora?
ja mogu da nabrojim 4, ako se potrudim, đe su ostali?
Pa četri za kola i četri za pešake hehe
Боли вас курац, само на гасчину и пичи. Код нас семафори и на укрштању стаза за веверице и јежеве.
evo brojao sam 3 minuta, ima ih 7, računao sam i ona 2 za kod obilaznice.
a treba još barem 3 kružna da bi se moglo normalno voziti kad nagrne gužva od podne pa do 3.
Кружни токови су будућност... Поготову они са крстом. лололо
Да ли да у првом полувремену навијам за Партизан а у другом за Звезду или обрнуто?
Bolje obrnuto ..
Јел постоји неки сајт фазон онлајн кладионица, ал да је имеџинери, значи без праве лове, али са правим утакмицама и квотама?
Кружни токови су будућност... Поготову они са крстом. лололо
Naš gradonačelnik je to odavno shvatio, sad će svi da kopiraju Kragujevac.
Колико ми треба гласова, одокативно, да бих ушао у топ 1000?
2050/2010
Idi pa pogledaj ko je hiljaditi lolol.
2032
http://vukajlija.com/recnik/autori/17859
Je l' postoji na forumu tema o kerovima? Ne o pandurima, nego o kerovima, kučićima, psima...
Dobro bukvalisti čovek je pitao odokativno... :)
Je l' postoji na forumu tema o kerovima? Ne o pandurima, nego o kerovima, kučićima, psima...
http://vukajlija.com/forum/teme/12900-psi-drustveni-paraziti-ili-samo-stereotip лоло
Ладно ми треба једна одабрана лоло
Биће 'иљада за пар седмица.
И ја сам тражио. Треба ми пар савјета око истих.
Da jebote, treba i meni neko da mi pomogne u vezi francuskog buldoga, kontam ga uzimati. Ne prije ljeta, al eto, čisto da se pripremim.