U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nabrojah da imam 10 odabranih definicija. Jos mi stoji ona zvezda koja me izjednacava sa neduhovitim clanovima koji imaju samo 5-9 odabranih. I hocu da menjam boju chata (koji inace ne koristim). Uzdravlje.
Nabroјah da imam 10 odabranih definicija. Jos mi stoji ona zvezda koja me izjednacava sa neduhovitim clanovima koji imaju samo 5-9 odabranih. I hocu da menjam boju chata (koji inace ne koristim). Uzdravlje.
Лепо си ти то израчун'о, само си мало погрешио у сабирању, фале ти две одабране. хехе
jel mi Srbi možemo da kupujemo preko amazona?
aj odbanujte Ajaksa
Dal je Robinzon Kruso karao Petka? Mislim, tolke godine na ostrvu, nema žemske, nema pičke, morao je tu frustraciju da iskali nad jadnim Petkom ipak nekako.
pa, nije džabe u narodu ostalo "ženski petko"
viš, nisam pomislio na to, ima logike, ima.
ипак је петко дивља црнчуга која не да тек тако да га јебу, капирам да су концензусом постигли да један другог карају.
a i ovo što david kaže. ko je koga tu karao, ne zna ni defo.
лоло не зна ни он, није хтео много да улази у интиму хаха
ostali smo uskraćeni u osnovnoj školi za jedno literalno gej iskustvo. možda to ove naše komunjare iz prosvete glavne za školeske lektire cenzurisale i katovale te delove da ne bi kvarilo omladinu.
саће да врате кад буде се још примило ово геј парадирање и то све, и онда типа састав, геј мотиви у дефоовом робинзону.
Koliko ste gej. Aj otključajte temu za hejt bendova, i ne budite politički korektne sise.
Znaci mrtvi komp. Skinem avast da skeniram, posto kaspersky,nod i jos jedan nije hteo, bagovalo, i skenira mi komp, i pobrise pola jebenih instalacija i programa! Watafak? ZNa li neko o cem' je rec?
Tako je meni Kasperski pobrisao neke fajlove iz programskih foldera, tako da nisam mogao da pokrenem te programe. Ja sam to resio reinstalacijom sistema...
Ja sam imao mrtvi NOD i računar je veviđeno kočio, onda instaliram neki drugi antivirus i on nađe preko 300 jebenih virusa, a leglo je upravo bilo tamo gde je bio smešten NOD. Dakle taj crv, trojanac ili šta već vezao se lepo za NOD u simbiozu ko braća rođena i tako su živeli mesecima u istom folderu šćućureni, skriveni, jebali se i razmnožavali, dovodili viruoznu rodbinu, naravno NOD ga nije mogao otkriti, raspalo smeće :)
Šta je ono prstenje u Gospodaru prstenova moglo da radi?
Koje funkcije ima?
Daje moći neke jebem li ga.
A koje?
I šta oni čarobnjaci Saruman i Gandalf uopšte čine magijom?
Sigurno je neko čito te knjige, pa nek kaže.
Колико ће да траје ова реклама за самсунг? :)