Разноразно питање

1. Mislim da se to razlikuje od vojske do vojske.
    Mozda field marshal.

2. Koji je najviši vojni čin?

Broz

3. Генерал-пуковник?

4. Feldmarsal.
    EDIT: U Americi se zove Five star general.

5. Pa zavisi od vojske do vojske. Kod nas je valjda samo "general", ranije se zvao general-pukovnik, a još pre toga je postojao general armije, ali to je valjda moglo da se dobije samo u slučaju rata ili nekim tako izuzetnim situacijama.

U svakom slučaju, uvek mogu da izmisle novi čin kad neko dogura do kraja. K'o za Radomira Putnika svojevremeno. Ili Broza. :)

6. Једно разно питање за војтека. Каћемо цивилизовати нешто?

7. Zašto mi se čini da je ovo Kostićev dupli? :)
    http://vukajlija.com/recnik/autori/191272

8. :) Palo mi na pamet zbog nika koji počinje sa S i K. :)

9. A i zbog par dobrih postera i ponekih očajno glupih da ne bude upadljiv. :)

10. Имам ону музички Нокију 5310. Мењао сам слушалице пар пута. Сада имам на њима слушалице такође Нокијине, оне са гуменим цевчицама или како већ, што дубље уђу у уво, знам да су доста скупе. И сад фора, неки дан их укључим, и на екрану не региструје да су прикључене слушке. Укључим старе што не раде, он региструје. Слушалице су исправне, раде на другим телефонима, али овде више неће. А све друге раде. Шта може да буде проблем?

11. Meni se to dešavalo na N70, samo malo duneš u priključak slušalica i ete ga.

12. Meni se to dešavalo na N70, samo malo duneš u priključak slušalica i ete ga.

To i ja radim. Mada ne znači da će i njemu pomoći.

13. Негде сам чуо да ти контакти требају да се протрљају алиминијумском фолијом... Можда помогне, а ништа не кошта...

14. Негде сам чуо да ти контакти требају да се протрљају алиминијумском фолијом...

Nije aliminija već marinija.

Najverovatnije ti se nakupilo štroke u konektoru na telefonu, urolaj fin šmirgl na debljinu čačkalice pa prodžaraj malo, uspeva 100%.

15. Пробао све, носио у сервис, каже 15 евра замена џека, 'оћу ђавола. Пробао сам прстима да стиснем, и радило је мало, али поново губи контакт. Иначе, испао ми је у међувремену телефон на земљу, па ми је цео екран сада црн, тако да сам га скроз угасио. лолол

16. Брале, трк до микропринца или неке сличне радње, испазари џек за 30 динара, узајми лемилицу и калаја од неког, и одради сам за ђабе. Ја сам заменио џекове на свим слушкама што имам на гајби, сигурније ми тако, него фабрички лем да стоји. Кад ожулиш гајтан, наћи ћеш 4 жице, црвену, зелену, бакарну и бакарно-црвену(не мора баш овако, али црвена и зелена су 95% ту). На џеку имаш три рупице, црвену и зелену жицу лемиш на пипке што стоје један наспрам другог, а оне две жице што остану упреди и залеми заједно на доњи пипак. И уштедео си 15 евра(које лопуже, не верујем, таке ствари људи раде по продавницама за џабе).

17. Je l' ima neko neki sajt gde mogu da skinem user name i password za ESET antivirus... Naravno, neke koje nisu istekle.

18. Je l' ima neko neki sajt gde mogu da skinem user name i password za ESET antivirus... Naravno, neke koje nisu istekle.

Evo ti na pvt pa probaj oće li koji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.