U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dajte neki dobar FPS koi nie zahtevan mnogo.
http://www.pcadvisor.co.uk/news/game/105836/the-28-best-ever-first-person-shooter-games/
pa pročačkaj sam:)
Stariji CoD-ovi.
Jel postoji neki dobar program za razbijanje sifre na vajrlesu a da radi?
idi na www.komšijinaćerka.com
Jbg ne radi taj sajt, nece se otvori.
Meni radi, hvala za link, vadzajno! Mada imam svoj vajerles, sladji je ovaj komsijin.
Не можем да нађем (добро, нисам ни тражио) шта му дође оно ''реакције'' на профилу?
ЕДИТ: Који сам ја идиот, могао сам једноставно сам то да провалим, хаха.
Je l' još nekome Fejsbuk počeo da nameće tajmlajn jebeni? Malopre uđoh na profil i vidim neka govna, navodno 10. marta sam prebacuje, a sad samo ja imam preview kako će izgledati.
Gasi govno. Tajmlajn obavezan.
Namece i meni, ali ne obracam paznju nesto preterano. Ako prebaci sam, jebiga. I tako nisam tamo nesto preterano.
Mene zanima sledeće. Taj Fb ti da onaj korisnički ugovor da se ti složiš sa njim jer te boli kurac da ga čitaš. E, odlučiš se ti da ti se u nekom trenutku ne sviđa odnos FB prema tvojim ličim podacima. Ili se sjebeš jer zadržavaju sve tvoje podatke sa profila čak i kad ga šatro izbrišeš. I odlučiš se ti da se sa njima ponosaš preko suda ( pa jesmo Srbi il nismo). I naravno, napuše te kurčinom bantu, ugovor ovo ono. I to je sve u redu, ko te jebe što ne čitaš. Zanima mene, da li bi se mogao neko izvući na to daje na to sve pristao dok je bio maloljetan? Da li neko od trines godina može da prihvati takav ugovor? I koliu težinu ima korisnički ugovor?
Jel kontate išta?
Ja bi tuda proćerao autobus.
Tu samo plava Dubrava može proći
http://i54.tinypic.com/1075oyc.jpg
Ja te kontam, kizo. Ali isto tako kontam da bi te sjebali opet nekako tako da bi ispusio u svakom slucaju.
Zanima me baš to sa maloljetnikom koji pristaje na neki ugovor. Ma ograde s govna. Mijenjaju ugovor i boli ih kurac. Ako si pristao na onu verziju prije petnesgodina, pristaješ i na sve promjene u budućnosti.
Mozda pise i nesto vezano za to. Nije Mark sis'o vesla.
Da l' da kupim BMW 720 I ili Mecu 520 A???
Купи оба
Ja volim vise BMW.