Pitanje autor - odgovor moderator

1. Неће, ако уплатиш ктитора :р

2. Неће, ако уплатиш ктитора :р

Hahahaha,to je i mene Džimi rekao.E nećete vala.

3. Хвала Милице.
    За те паре могу да добијем 500 мин., 500 порука и 50 мегабајта.

4. За 250 кинти уплаћеног кредита?

5. Je l' se posteri s obzirom na pojavu ovog baga sada pojavljuju nakon 1h, ili je to vrijeme pomjereno pošto mog nema već 2-3h. Mislim da se mogao odobriti, pa samo da provjerim.

6. NEka ste mi obrisali postere, nema potrebe da ih vraćate, a kad će neko da odogovri na moje pitanje o onom www2 i www. kad će to da se riješi?

7. извините, имам -12 постер!!! шта то треба да значи???

8. Погледај колика је тема:

http://vukajlija.com/forum/teme/28325-ako-vam-nedostaju-posteri-u-pitanju-je-bag-i-nemojte-da-postavljate-pitanja-po-forumu-gde-su-mi-posteri-bice-vraceni

Ставили смо вам велика слова, и ви опет промашите.

9. Јел' можете некако да ми не вратите постере?

10. а јбг, не знам за другу тему, направили сте их 300, немам толико живаца да потражим одговарајућу
    таман нађем неку са одговарајућим именом они мене пошаљу овдје, тако да....све што ми треба питам овдје

11. Поштовани другари,

на подфоруму "Музика" почеле су се као засебне појављивати теме попут "Цеца", "Ана Николић" итд... Немам ништа против да овакве теме постоје на сајту, али да ли би онда за такве пацијенте могао да се отвори посебан подфорум и назове нпр. "Естрада-турбо фолк-трачеви-жута штампа...бла, бла, бла...", како год? Тако би се то смеће гомилало на једној заједничкој депонији и не би загађивало подфорум "Музика", замишљен ваљда као дебата о квалитетној музици тј. музичкој умјетности.

12. Ček, pacijente? Zar ovo nije vređanje? Neko metalce isto olako može da nazove pacijentima, nismo ovde da bismo se vređali.

Izvinite na spemu.

13. Тако би се то смеће гомилало на једној заједничкој депонији и не би загађивало подфорум "Музика", замишљен ваљда као дебата о квалитетној музици тј. музичкој умјетности.

decko stvar ukusa ostavi za sebe i teraj desnom stranom.

Izvinite na spemu.

14. zeljček
    Поштовани другари,

на подфоруму "Музика" почеле су се као засебне појављивати теме попут "Цеца", "Ана Николић" итд... Немам ништа против да овакве теме постоје на сајту, али да ли би онда за такве пацијенте могао да се отвори посебан подфорум и назове нпр. "Естрада-турбо фолк-трачеви-жута штампа...бла, бла, бла...", како год? Тако би се то смеће гомилало на једној заједничкој депонији и не би загађивало подфорум "Музика", замишљен ваљда као дебата о квалитетној музици тј. музичкој умјетности.

Pitam isto. Neviđeni spem od tema. Uzgredbudirečeno, kriminalcima (Ceci) nije mesto na forumu ovog sajta.

15. Укус се стиче. Немање укуса доводи до тога да неукус, треш и шунд називате стварима укуса. Треба пребацити теме у неки други подфорум, укључујући оне крајишке у којима и сам учествујем.

16. @pajkoNP

Nisam ni "dečko", ni početnik na Vuki, niti desničar kao što si ti inteligentno zaključio samo zato što sam ja post pisao ćirilicom. Vukajlija treba da održi neki nivo, i oni koji nešto znaju da pišu na ovom sajtu moraju da se bore za to. Moj zahtjev je potpuno opravdan jer Ceci, Karleuši i sličnim gaborima nije mjesto u podforumu "Muzika".

17. Поштовани другари,

Ne.

18. Šta se dešava sa posterima?
    Imam 17 postera, a na profilu mi piše 1? oO
    Kad kliknem na 1 izbaci mi sve postere :O

19. Šta se dešava sa posterima?
    Imam 17 postera, a na profilu mi piše 1? oO
    Kad kliknem na 1 izbaci mi sve postere :O

А мислио сам да сам једини, мени пише 11 уместо 30, мислим обрисали сте ми 30 комада данас али није вас толико ваљда навалило да сте ми побисали пола постера више пута...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.