Zna li neko koji je ovo film?

1. po ovome što sam pročitao biće da je to to
    fala

2. e ovako:
    jel zna neko naslov filma, neki lik u laboratoriji vrši neke eksperimente, i uglavnom udari grom u tu laboratorijui.Police sa hemikalijama padaju na glavnog lika, i on dobija neke super moći (film je jako sličan fleš gordonu).Maki šturo al to je to što imam od informacija.Mislim da je bio na nekom novogodišnjem programu.Ubi se tražeći, evo već 15 minuta.

3. На знам да ли беше фора с громом, али у овом филму:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zapped!

лик разради технологију како погледом буквално да скида одећу с риба.

4. Nije Džimi, više vuče na korisne supermoći.Trči kao podmazana munja i sl.Ima neka scena kad za par sekundi sredi stan.Fala u svakom slučaju.

5. A па то ми кажи, бре. Чувена серија. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Flash_(TV_series)

6. Izgleda da jeste Fleš.Fala puno.

7. E da pitam i ja, ovaj film sam gledao pre 5-6 godina, bio sam ubeđen da se film zove Jerihon (Jericho), međutim gde god da sam tražio izlazili su mi rezultati za onu seriju Jericho, pokušao sam još nekoliko različitih pretraga ali ništa. Priča se vrti oko 2 brata, jedan od njih dvojice je đavo (bukvalno) i u detinjstvu stalno pokušava da ubije ovog drugog, taj prvi deo filma se bavi njihovim detinjstvom i odrastanjem, kasnije obojica postaju političari, ovaj što je đavo bude malo uspešniji i postane predsednik Evropske Unije (bili Britanci obojica), i krene u proširenje na Svetsku Uniju, sve države uđu u tu Svetsku Uniju osim Kine, Rusije i Egipta, tu dođe do sukoba i rata između te 2 strane, konačni obračun se odvija u Jerihonu, Svetsku Uniju predvodi đavo, a ove druge burazer mu. Normalno, pozitivci pobeđuju ali se ne sećam kako.

8. Џони, ја бих тражио нешто на фору "Армагедон", бем ли га.

9. Ma tražio sam, našao sam i neku listu filmova u kojima se pojavljuje đavo ali tog filma nije bilo.

10. Скроз ми то познат филм.

11. Zvuči ko teško govno.Mora da si ga na OBN-u gled'o.

12. Meni tad bio moćan, nije na OBN-u nego na Hrvatskoj tv Nova, njihov program puštala jedna lokalna televizija dok ih RRA nije zatvorila.

13. E vala svaka ti čast.:) I ja sam ga tražila. Sa ključnim riječima two brothers,devil,movie,jericho itd.ništa se ne može naći.

14. gledao film, a pamtim skoro sve koje sam ikad odgledao :)

15. A vidi ti, glavni glumci braća i u stvarnom životu!

16. Jeste, to je to, svaka čast Bruce i hvala ti puno ;) .
    Samo ne znam odakle meni Jericho, nešto sam pobrko lol

17. Pišem uz vetar

A vidi ti, glavni glumci braća i u stvarnom životu!

Ladno sam išao da proverim jer nisam bio siguran. Koji transfer brate :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.