Čokolada

1. О, изненадио би се. Није увек.

2. УБИЛА СИ ТЕМУ лололол

3. УБИЛА СИ ТЕМУ лололол

Доћи ће ваљда неко смевљив и оживети је.

4. Čokolada :O
    Sve sem sladoleda od iste.
    Mislim, onog običnog sladoleda od čokolade, straćatela i sl. je njami :D I nisam neki ljubitelj one tvrde obične milke. Nekako je tvrda...i obična.
    Bananica JEBE kao i Yo-Yo.
    Čokoladaaa :O

5. Црна Бо, ти си мој човек. Живеле крем бананице! Наравно само штаркове.

Људи, волите мињоне?

6. Čokoladna čokolada sa čokoladnim prelivom od čokolade i kremom od čokolade i sa čokoladnim biskvitom...

7. Ja naprosto obožavaaaaam minjone. Svih boja!

8. Jel sam jedino ja ovde nastran pošto ja redovno tamanim čokolade za kuvanje.
    Ali ne u fazonu ostatke od spremanja torte, nego odem i kupi za kuvanje i pojedem celu. Više sam tih pojeo nego ovih za "nekuvanje".

Nisi jedini. :)

Ja najviše gotivim crnu mlečnu. One sa jagodama, jogurtima, keksima i šitovima raznim su proseravanja.

9. Ma samo da je cokolada!!
    Ja sam spucao milku od 250gr za 5 min, a mogao sam i jos ali nije bilo vise cokolade :(
    ne znam koliko mi je dosta...

10. Meśо, човече. :)

11. Cokolada nije dobra za zube , generalno za ceo organiza,,,,,

12. Hipnos, nije Meśo nego Meśa. I ti mi se posle razumiješ u aritmetiku...

13. :стиди се:

14. Pojeo sam preko pola kilograma čokolade za dva dana, i sad opet jedem čokoladu. Prvo je bila velika Dorina sa keksom, pa velika Milka sa kremom i lješnikom, a sad je neka socijalna, ali nestaje polako... kocka za kockom, kockica...

15. Данас сам јео ову Бамбијеву млечну, а дошли ми неки гости, па сам к'о највећа стипса се плашио да ми не поједу пола. А то је безобразлук. А иначе волим да делим и супер сам дарежљив. Ево и скрипте дајем људима за џабе и од срца. И сок сунем свима к'о дође. И дам му да једе. Није ми проблем ни цигаре да дам. Ма ништа, душу би дао, ал' чоколаде ми жао!
    Него, да завршим с овом дигресијом. Уз'о сам да комбинујем коцка чоколаде - мало Плазма кекса и брука је комбинација. Покушајте исто само замените са Крем Бананицом Бамбијеву. Зачудићете се како је чак и боље кад се једе одвојено него као кад би фабрички спојили.

Ја волим чоколаду!

16. Ja jedem kolko mi se da.
    Bambijeva mi se i ne sviđa toliko, previše je šećerna.
    A milku jedem samo kad kriziram, previše mi je veštačka.
    Najlepša želja je majka.

A premeždenije, ja redovno roknem nutelu u mikrotalasno, naspem plazmu, izmešam i žderem.