Čokolada

1. О, изненадио би се. Није увек.

2. УБИЛА СИ ТЕМУ лололол

3. УБИЛА СИ ТЕМУ лололол

Доћи ће ваљда неко смевљив и оживети је.

4. Čokolada :O
    Sve sem sladoleda od iste.
    Mislim, onog običnog sladoleda od čokolade, straćatela i sl. je njami :D I nisam neki ljubitelj one tvrde obične milke. Nekako je tvrda...i obična.
    Bananica JEBE kao i Yo-Yo.
    Čokoladaaa :O

5. Црна Бо, ти си мој човек. Живеле крем бананице! Наравно само штаркове.

Људи, волите мињоне?

6. Čokoladna čokolada sa čokoladnim prelivom od čokolade i kremom od čokolade i sa čokoladnim biskvitom...

7. Ja naprosto obožavaaaaam minjone. Svih boja!

8. Jel sam jedino ja ovde nastran pošto ja redovno tamanim čokolade za kuvanje.
    Ali ne u fazonu ostatke od spremanja torte, nego odem i kupi za kuvanje i pojedem celu. Više sam tih pojeo nego ovih za "nekuvanje".

Nisi jedini. :)

Ja najviše gotivim crnu mlečnu. One sa jagodama, jogurtima, keksima i šitovima raznim su proseravanja.

9. Ma samo da je cokolada!!
    Ja sam spucao milku od 250gr za 5 min, a mogao sam i jos ali nije bilo vise cokolade :(
    ne znam koliko mi je dosta...

10. Meśо, човече. :)

11. Cokolada nije dobra za zube , generalno za ceo organiza,,,,,

12. Hipnos, nije Meśo nego Meśa. I ti mi se posle razumiješ u aritmetiku...

13. :стиди се:

14. Pojeo sam preko pola kilograma čokolade za dva dana, i sad opet jedem čokoladu. Prvo je bila velika Dorina sa keksom, pa velika Milka sa kremom i lješnikom, a sad je neka socijalna, ali nestaje polako... kocka za kockom, kockica...

15. Данас сам јео ову Бамбијеву млечну, а дошли ми неки гости, па сам к'о највећа стипса се плашио да ми не поједу пола. А то је безобразлук. А иначе волим да делим и супер сам дарежљив. Ево и скрипте дајем људима за џабе и од срца. И сок сунем свима к'о дође. И дам му да једе. Није ми проблем ни цигаре да дам. Ма ништа, душу би дао, ал' чоколаде ми жао!
    Него, да завршим с овом дигресијом. Уз'о сам да комбинујем коцка чоколаде - мало Плазма кекса и брука је комбинација. Покушајте исто само замените са Крем Бананицом Бамбијеву. Зачудићете се како је чак и боље кад се једе одвојено него као кад би фабрички спојили.

Ја волим чоколаду!

16. Ja jedem kolko mi se da.
    Bambijeva mi se i ne sviđa toliko, previše je šećerna.
    A milku jedem samo kad kriziram, previše mi je veštačka.
    Najlepša želja je majka.

A premeždenije, ja redovno roknem nutelu u mikrotalasno, naspem plazmu, izmešam i žderem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.