Čokolada

1. Iskreno... ne interesuje je me koja je marka samo da je slatko dovoljno. Nemam pojma dal' je Milka veštačka - meni je jedino bila veštačka kad su pravili "Milke" verziju... brrrrr....

2. A premeždenije, ja redovno roknem nutelu u mikrotalasno, naspem plazmu, izmešam i žderem.

Боли те курац кад имаш шчим!

3. Galeb i obična Najlepše želje. I Milka sa lešnikom i suvim grožđem. mmm...

4. Mlečna, klot bez išta!

5. Crna, što gorča - to bolja.

6. ne jedem toliko cesto cokoladu,ali kad jedem obicno milka..mada volim i belu cokoladu..

7. Ja čokoladu konzumiram isključivo sa prezgodne mi žene.

8. Crnu, i čokoladu za kuvanje.

9. Crnu i za kuvanje uništavam kad god mi je na vidiku. Mlečnu skoro uvek. Od onih sa ukusima ne volim, to jeste ne, ne volim, nego manje volim onu sa jagodom.

10. Могу сатима да балавим на белу чоколаду, животе. http://hostedmedia.reimanpub.com/TOH/Images/Photos/37/exps16054_RDS1339622D67B.jpg

11. Vidiš Hipnos malo ljudi koje znam uopšte voli belu čokoladu. Ja mogu da je jedem, ali crna je i dalje sabijačka! :D

12. Ја могу све, али белу издвајам скроз. Шта ћу. :)

13. Arčim čokoladu k'o da je 'leba...
    Bude slava, dobijem 15-ak čokolada, sve nestanu do prekosutra :D

14. Nije da je ne volim, ali mi bude muka nakon reda-dva.

15. Mene ovo preko podseca na vnugo. lolol

16. gamby
    Mene ovo preko podseca na vnugo. lolol

ololololololoo +1

17. I ja volem bijelu čokoladu 3 puta više od obične... Dotle to ide da vadim ono bijelo iz kinder jajeta a crno bacam. Nisam gadljiv na crnu al' bijelo je bijelo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.