Čokolada

1. Hahahahahah :)

koji smor kad si alergičan na čokoladu.

2. Crunch kida, tj. ja kidam njega :D

3. Никад у животу црну торту јео нисам, чоколаду. Било шта што има орахе, како . НИШТА !!!

Знам, кад сам се једном сјебао у школи, неки проблем са плућима па ме вукли у болницу. Сутрадан ми читав разред бане кући и сви понесу чоколада...чик погоди које боје. А брат ми тешки наркоман о слатком, има оно чудо мањак шећера. И увијек купи све што добијемо, мало ко зна да сам алергичан :)

4. Ne jedem više slatkiše, bar ne "aktivno". Sad samo kad mi neko pokloni, ponudi u gostima i ti fazoni.
    A cepo sam milku nojzet najviše i najlepše želje običnu ili skeks ponekad.

5. Crna čokolada. Samo ta čista čokolada, još kad je onako nagorkog ukusa... Prosto bridi kakao iz nje... To je to!
    Mlečna je đubre u odnosu na nju, a belu čokoladu (nema pravo da se tako zove, to je samo ekstrakovana mast iz kakaa) ne jedem, ipak, govna se ne jedu. :)

6. Ne volim onu gorku, sa puno kakaa.

7. Ne volim onu gorku, sa puno kakaa.

Ja volem, kolega Filozofe. :) Ne znam što... Tako sam tradicionalista po pitanju ukusa... Čokolada onaoriginalna crna kakva se prvo pravila (malo kakaa vezanog sa vodom uz malo šećera), pljeska samo sa lukom... I tako... Skromno. :)

8. Najvise cokolade jedu Svajcarci 10.16kg godisnje po stanovniku.

9. Ја мислим да су Амери, или они оно беше уносе највише шећера по глави становника.

10. Milku dezert sam obožavala, toliko sam je jela da mi se zgadila i da je verovatno nikad više neću staviti u usta:) Volim milku od bele čokolade, u trouglovima od trista grama, volim milku sa kremom, nugat, pop, karamel, u stvari, volim sve milke sem sa jogurtom (nači,zašto bi neko trpao jogurt u čokoladu?) i onu s groždjem.

Volim praline ove naše (sad sam zaboravila da li su od pionira), volim i najlepše želje sa keksom i mlečnu. Ali ne jedem nešto u poslednje vrijeme, kacam djembela i pojedem celo pakovanje sama, lolo.

:)

11. Ова тема ме тера на грех.
    Кућа ми је чоколаде без.
    Новчаник ми је новца без.
    А мени се нешто баш приједе...

Елем, све од чоколаде једем, не признајем слаткиш (или јако ретко који) ако је без чоколаде.
    1. Чоколада за кување - менаж (је л' тако? Не гледам име, само цепам и једем)
    2. Најлепше жеље, млечна ФТЊ! Али она од 100 грама, она има најбољи укус. Могу и остале али ова је најбоља.
    3. Милка са кексом! Мора се.
    4. Еуроблок!
    5. Све остале фенси чоколаде, торте и колачи које сам пробао, и од којих отпада мозак колико су добри, али не могу да се сетим имена.

12. Bacih oko na naslov teme i ogladneh. :))

Najviše me se svidja crna bambijeva.

13. satirem, sve vrste. kriju je po kući od mene.

14. Ove sam ždrala kao luda kacam bila klinka. A mnogo su dobre, nema šanse da se zaustaviš na jednoj.

http://www.chockies.net/WebRoot/StoreLFR/Shops/62049378/4979/C95B/2592/46D0/8A9D/D5C1/1613/AD30/milka_0020_lait_0020_biscuit.jpg

:)

15. http://schoggiversand.ch/brance_classic.JPG
    Ovo sad cepam, don'o brat iz Švajcarske par kutija, prelepe su.
    A sem ovih volim onu Milku lufle i Najlepše želje sa keksom. I to je to...

16. Cakana!

Bacih oko na naslov teme i ogladneh. :))

Najviše me se svidja crna bambijeva.

Знаш шта бих сад хтео, јако бих хтео да ти кажем.. Али нееећу! :РРР

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.