Geografija

1. Ko ima bolje vreme od mene, mora da postavi printskrin. :P

2. Na države Evrope su mi uvalili kvalitetan kurac (krenulo me ovih dana, hihi)

Računali da sam čukno na Italiju, a stavio sam San Marino. Isti slučaj sa Monako/Francuska.

Neću da se igram više. :(

3. E da, tu izgubiš dosta vremena...dok ubodeš ono.
    I Andora.

4. Ја сто година тражила Источни Тимор.
    Ооооо, животе.

5. Neću više da se igram.

6. Wojteče, daboga ti sneg pado na glavu.

7. Браво, Њојтече. :)

8. Фала, фала. А ти Тулуме, немо се љутиш, нисам ја крив што овако квалитетно јебем. Уствари јесам, ал нема везе. :)

9. Kako me drkaju ona dva grada u Čileu koja imaju dve reči i obe počinju sa P i A. Jedan je skroz južno a drugi, nešto iznad, arrrrgh. I onaj glupi ruski grad koji uvek omašim za svetlosnu godinu, tamo skroz istočno.

10. Evropske drzave 98% za 0.57.9
    Azijske drzave 88% za 1.23.0
    Africke drzave 73% za 1.58.5
    USA 53% za 2.00.8
    Gradovi sveta - 13055

11. ja nisam kul, meni je za Azijske drzave trebalo 5 minuta da bi ubo 45% :D

12. Vid' ga Edi što je skočio sa deset iljada na dvajestri. Svaka čast. :)

13. Ma da l' si lud? :)
    Ovo je paint-ovano. :Đ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.