Prijava

A u KURAC i fudbal i LŠ! Pa jebote, ko može da skine Barsu sa trona? Nadao da može moj Arsenal, ali kurac! I onaj Bentdner, najoobičnija copina i cepanka!

I ovaj glupi Borijelo mašio penal!
Bem mu fudbal...

Aman ljudi, kakav sudija?

Za prolaz dalje treba opucati po golu.

Реално, Арсенал боље да се покрије ушима и ћути, пошто шута једног нису имали. У првом полувремену су прешли пола један и по пут, а у другом чак пет пута. А и није судија крив што је Ван Перси сељачина. Ко га јебе кад оће да шамара људе и после се курчи. Није да волим нешто Барселону, чак сам се и надао да их ови могу избацити али јебига, тако је... Ваљда ће их неко рокнути сад.

Иначе, надам се финалу Бајерн - Тотенхем.

Ja tvrdim da će Šahtjor namučiti bilo koga u četvrtfinalu, samo se nadam da neće dobiti Totenhema. Ove godine mi tako dosadna LŠ, nema Liverpula, ni Fiorentine, ni Atletiko Madrida... Nemam za koga da navijam, eto onda mi ovaj Totenhem nekako drag.

plus što je Fabregas igrao za Barsu...

On je igrao večeras. Nisam ga primetio. A da kiksnuo je kod onog gola kad se igrao sa petom. On u Barsi bi bio 5. igrač na svojoj poziciji.

Ма не кажем ја да је Барса прошла само због судије, вероватно би прошли и без играча више, али бар би постојала нека шанса за Арсенал и неизвесност док гледам утакмицу, овако је било готово одмах после картона. Гледам утакмицу, а знам да ови нема шансе ишта да учине...

Dogodine crvendaći da se plasiraju nekako, pa da uživam u LŠ kao čovjek.

Даће Бог и срећа јуначка.

Jebace neko Katalonce,dace Bog,naci ce se neki Inter opet...pun mi ih je vise...Svi drkaju na njih kao da su vanzemaljci,a ustvari niko nece da opali po nogama Cavija i Inijestu,penis moj bi onaj mali pacov igrao da nema njih.Igrao bi,ali ne bi to bilo ni B od Barse.Ja se nadam da ce Inter nekim cudom da prodje,ako ispadnu,nemam pojma za koga da navijam.

Prljav fudbal, mnogo prljav. Niko više ne igra jer mu je zabavno, samo da ga zabije i završi posao pa da se vrati u bunker da piša. Ružna igra oba tima, nažalost. Ovi Katalonci se valjaju kao neke kmeze čim dune vetrić, ovi lome šta stignu. Skoro da kažem da je Alveš bio najpitomiji na terenu. Užas.

Ma Liverpul jebe. Liga Šampiona je precijenjena, Liga Evrope mi je zanimljivija, ljudi igraju žestoko. Već sam rekao, u LŠ samo Šahtjor i Totenhem, srce, pa šta bude, a ovi ostali, ma ništa...

Sve sem titule za Barsu bi bilo prvoklasno iznenadjenje.

Ja se nisam mogla odlučiti za koga da navijam, jer navijam za oba tima, ali opet sam bila na strani Arsenala, jer mi ih je više žao da ih B. stalno izbacuje. Ipak, što jest jest, nisu zaslužili da idu dalje, odigrali su očajno. U prvom poluvremenu NIJEDAN udarac ka golu. Ne znam da li je bio ijedan u drugome. Pa i onaj gol je bio autogol... Koliko god da su prljavo igrali, ipak je ovo bila odlična igra i stvarno finale prije finala.

Predražinjo
Sve sem titule za Barsu bi bilo prvoklasno iznenadjenja.

Zari mi nož u leđa, i uvrnu desetak puta, čoveče. :(

Ne znam da li je bio ijedan u drugome.

Nije.

Ako je to bilo finale prije finala, jebi ga, stvarno. Neće Barsa da osvoji, pa jebem li ga, ako osvoji, ima da pročitam sve definicije selenijumu i Predražinju.

Niko više ne igra jer mu je zabavno, samo da ga zabije i završi posao pa da se vrati u bunker da piša.

Мислиш Арсенал је тако одиграо вечерас? :) На самом почетку се видело да су отишли тамо по нула нула или да га рокну из контре или корнера па да се бране до краја и приме евентуално један гол. Нису успели јбг, више среће други пут. Нема разлога да се због тога разочараш у цео фудбал. :)

Dub, nije nemoguće da ih neko smrdljivo izbaci kao Inter prošle godine, ali bi realno bilo sramota za fudbal da onakva ekipa ne osvoji LŠ. Posle Drim Tima sa OI u Barsi 1992. sigurno najdominantnija ekipa u sportu.

onakva ekipa ne osvoji LŠ

Onakva - profesionalni plačljivci i valjači po travi?

Мислиш Арсенал је тако одиграо вечерас? :) На самом почетку се видело да су отишли тамо по нула нула или да га рокну из контре или корнера па да се бране до краја и приме евентуално један гол. Нису успели јбг, више среће други пут. Нема разлога да се због тога разочараш у цео фудбал. :)

Upravo tako su odigrali. Klub koji volim zbog ofanzive je spao na to da se bez pravih defanzivaca brani. A od onih drugih mi se povraća. Najveći klub na svetu? Prazne reči. Da su najveći ne bi morali da kukaju za sve živo. Igrali bi svoje i bolelo bi ih dupe. Bili su najbolji, sada su samo arogantna skupina.