Prijava

Ma nisu toliko dobri, jebeno su izvikani, niđe veze, da igraju u Premier Ligi stabali bi ih kao stoku nakon 3 kola, ne bi bilo prvog tima nigdje, a ona balerina Mesi bi bila van terena. Pa razlika između njega i CR-a(koga ne volim, ali se lik uozbiljio, vidi se) je u tome što je CR stigao do vrha preko EPL-a a Mesi preko španske lige gdje je realno liga go kurac, da prostiš. Da nalete na nekoga sa čvrstom sredinom i adio Barsa, samo što imaju protektorat sudija. Sve su to balerine u Barsi.

Neće Barsa da osvoji, pa jebem li ga, ako osvoji, ima da pročitam sve definicije selenijumu i Predražinju.

Ne seri, bre... Šta ste se toliko digli protiv B.? Ljudi igraju fenomenalan fudbal.Zar treba da idu Milan ili Čelzi? Niđe veze. Vjerujem da će Totenhem do finala, a za Barselonu se iskreno nadam da će osvojiti.

Storma, previše si ostrašćena da bi realno rasudjivala.
Samo slepa osoba može da kaže da je nekad gledala lepši, bolji, kreativniji, lepršaviji fudbal od ovog koji trenutno igra Barselona.
Ovde nikako ne govorim o ovoj utakmice gde je ona mala pederčina Van Persi trebalo da ga puši još kod onog šamaranja, i gde je bilo 724:200 u uspešnim pasovima, 70:30 u posedu lopte i 19:0 u nula u šutevima na gol... ne o njoj... nego onako uopšteno, cele sezone (i par unazad) gledano.

bez pravih defanzivaca brani.

Баш тако, а плус нису ни Италијани.

И мени је та Барса гадна, још од кад је играо Роналдињо па су кренули сви да свршавају на њих и појавило се три милиона сезонских навијача. Волео бих да извуку Бајерн сад.

Реално, много је добра Барса. Контам да ће намучити доста Валенсију у борби за финале.

Dvajt, ima nas koji volimo Barselonu još od Zubizarete :)

Волео бих да извуку Бајерн сад.

OBOŽAVALA BIH da izvuku Bajern. Oni su mi, pored Milana (moji matorani, ebga), i Arsenala najdraži klub, znaš one što te prate od starta. A Milan da prođe i njih bih volela protiv Barse, samo da Gatuza puste na te fićfiriće.

Storma, previše si ostrašćena da bi realno rasudjivala.

Jesam, ima i tu istine. Al' nisu tako lepršavi kao što ti kažeš. Mesi kao da je imao dve desne noge večeras. Ne želi da doda pas igračima u boljoj poziciji. Igraju lepršavo protiv timova koji su ošamućeni na terenu. Ebga, šta god da kažem, biće da sam pristrasna.

Odavno nisam video ovakav fudbal. Gotovo svaki pas je imao smisla. Lepršanje po terenu, onakvo probijanje kroz sredinu, neverovatno.

Samo slepa osoba može da kaže da je nekad gledala lepši, bolji, kreativniji, lepršaviji fudbal od ovog koji trenutno igra Barselona.

Liverpul u drugoj polovini sezone 2008/09. doduse samo nekoliko mjeseci ali su jebali sve i to ne smaranjem do smrti, nego direktno u muda, al nebitno....

inace, nije mi jasno zasto ste iznenadjeni sto je Arsenal dosao da igra na 0-0. prosle godine su dosli da se nadigravaju i ispusili su zestoko.
Danas su glupo primili prvi gol i onda je sve otislo u kurac. Van Persi je idiot -cini mi se da je prosle godine upravo on u istom jebenom mecu uradio istu stvar kad je vec imao zuti, i opet se zalio kako nije cuo pistaljku- mada prosle godine nije dobio crveni....

Верујем Предражињо, али ја сам мало млађи и углавном знам овакве ликове. :)

Daj bre Dvajte, zar misliš da svi drkaju na B. zbog Ronaldinja??? Jebo te on. Pa npr. ja ga nikad nisam mogla organski podnjeti, iako je igrao u B. Vjerujem da nisam jedina koja tako misli. Iako kada bih birala između Barselone i Arsenala, izabrala bih A. opet se nadam da će ove godine B. osvojiti LŠ.

Bio je i crveni, bio je i penal.

I možete da se pušite do prestra - cvrc!

Al' najača izvala je da je Barsa navikan klub. Pa jebote , takve veličine od igrača (koje su dovele jednu Španiju do titule prvaka svijeta) ne mogu biti navikane da ih jebeš i još im uši zavrćeš.
I jedan velikan u napadu koji je još davno proglašen za nasljednika Maradone. MARADONE, JEBOTE! Znate li vi ko je bio Maradona?

Koji je gay onaj Venger. Kritikovao je Murinja za nacin igre protiv Barce u gostima prosle godine a nocas njegove "tobdzije" ni sut ka golu nisu imali.
Sahtjor do titule !

Селенијум па нисам ни рекао да СВИ дркају на Б. због Роналдиња. Али скоро сви ликови које ја знам, дакле из личног искуства а декларишу се као навијачи Барселоне су почели да се ложе на њих баш кад је он играо тамо и било је "ааа Роналдињо бог курац палац." Зато сам то рекао.

Suosjećam sa Skočimišom.

Al' najača izvala je da je Barsa navikan klub. Pa jebote , takve veličine od igrača (koje su dovele jednu Španiju do titule prvaka svijeta) ne mogu biti navikane da ih jebeš i još im uši zavrćeš.

1:0 sve na Mondijalu, trulež, nezasluženo.

cccccc, pojma vi nemate.

Dub bre, čoveče, jel gledaš ti kakva je njihova igra bila na te SVE 1:0. Toliko su rastrtili i Portugalce i Nemce i nesrećne Holandjane da nisu znali gde su.
Što će se verovatno dešavati i dalje dok su Ćavi i Inijesta živi :)

Odvratni su mi.Igraju prekrasan fudbal.Ali ih mrzim.Onaj Alves se valja po terenu kao sisica najveca.Protiv Celzija onda,4 cista penala i onda ga onaj homos da u devedesdesetom.Skocimise,da je on naslednik Maradone,sam bi osvojio sa Argentinom lagano,ali posto mu tu nema Cavija,moze samo da gledao dok drugi osvajaju.Ja garantujem da ko ih ne digne u nebesa,i ode sa njima da igra fudbal,da ih bije na sredini,da ce lagano da ih odere.Ne odere,ali da ce ih izbaciti.Sramotno je sto je Arsenal odigrao ovako,a realno isto igraju fenomenalan fudbal.Sa Busksetsom i Abidalom kao stoperima,pa morali su 2 da im metnu bez razmisljanja.Mrzim ih godinama,oterali su jednog od najboljeg igraca svih vremena,a ostavili malog pacova koji bi ostao na 1.3 da nije pio raznorazna govna.

@Dvajt
Svi likovi koje ti znaš....Ne možeš baš tako određivati ko za koga i zbog čega navija, a ti likovi koje ti znaš a "prate" fudbal su izgleda veći pozeri i manekeni, koji drkaju na par dobrih poteza, nego Bekam zadnjih godina.
Bez ljutnje zbog mog "kulturnog riječnika, molim. :)