Честитке екипи Барселоне која је једини тим који је успео да ме склони од тевеа, за време Лиге шампиона. И то ајде да је било која текма, него финале. Мислио сам да је то немогуће.
Не капирам људе којима је лепота фудбала бесконачно добацивање лопте са једне стране на другу. Мене то замара..
Да их боли гуза , трпај Енглезе антифудбалере ..... јебало их острво ... и тај менталитет "ми смо најјача лига , ми смо посебни , ми можемо сами за себе" , ево вам курац ....
Ја сам тамо на некој теми, спортској, чини ми се да се зове "Најбољи од најбољих", рекао да је Барселона најбољи тим који сам гледао. Најдоминантнији. Не може да се оспори.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Не кажем да је бољи, али је много више показао ове сезоне. Више је заслужио да игра данас. Ова двојица ионако их нема.
Pa dokle više? Počinjem da se bavim uzgojem ćuraka, od gledanja fudbala vajde nema.
Park samo trči brez veze..i greši...Gigsa nigde nema...nek se jebu....
u stvari, jebe ih Barsa ko volove...al biće krst do kraja...
Ne mogu da se ne smijem kad vidim lika: 3 EVRA :-D
e Gigse Rajane, ti dečko si najbedniji danas...mančester igra bukvalno sa 2-3 igrača manje.
3:1 :'(
Evo ga. To je gol.
Golčina sine.
Честитке екипи Барселоне која је једини тим који је успео да ме склони од тевеа, за време Лиге шампиона. И то ајде да је било која текма, него финале. Мислио сам да је то немогуће.
Не капирам људе којима је лепота фудбала бесконачно добацивање лопте са једне стране на другу. Мене то замара..
Даје Барса још један до краја. Меси га даје.
Да их боли гуза , трпај Енглезе антифудбалере ..... јебало их острво ... и тај менталитет "ми смо најјача лига , ми смо посебни , ми можемо сами за себе" , ево вам курац ....
nek si jebu mater...
Prvi put posle ohoho da ne odgledam finale do kraja. Tako mi se gade ovi katalonci da je to neverovatno.
Pa upravo si opisao Barselonu i njihovu jebenu Kataloniju.
Ali danas su bili dve klase bolji, onoliko koliko je ManU bio bolji od Šalkea. Svaka im čast.
Poslednji gol koji je veliki Van der Sar primio u karijeri je bar bio prelep.
Морам да приметим да је Јунајтед изгинуо к'о Манчестер. :)
E jebiga :(((
Ја сам тамо на некој теми, спортској, чини ми се да се зове "Најбољи од најбољих", рекао да је Барселона најбољи тим који сам гледао. Најдоминантнији. Не може да се оспори.
Midžeti ipak jebu!!
Žao mi je igrača Mančestera. Em izgubiše, em su morali da grle Runija kad je dao gol.
Све гледам и мислим се да ће да им испадне трофеј :))
Али свака част , људи су ........ успели.