Liga šampiona!

1. Valensija je zajebao Pantelica..

2. A drugi gol Barse... bolje da je branio Žeremi, a Džanki?

3. ma igrali ko kurtoni..svi...Evra, Gigs, Valensija....

4. a pazi ovu dileju Pantelića..njega doveli da kenja nešto...ajd bre u pičku materinu, pa nikad nećem da vam uplatim ni dinara pretplate....

5. Конфузно у одбрани, без идеје у нападу + пар потпуно невидљивих играча. У сваком случају да је Жереми бранио имали би неке шансе, овако ништа.

6. Auuuu, Spanci vratise na velika vrata onaj starinski stil igranja fudbala. Niski igraci, dobri tehnicari i brzi pasovi kao dobitna kombinacija.
    Nije slucajno da je neko u isto vreme evropski i svetski prvak a i osvajac kupa.

7. javio
    a pazi ovu dileju Pantelića..njega doveli da kenja nešto...ajd bre u pičku materinu, pa nikad nećem da vam uplatim ni dinara pretplate....

+1

A legendarni Gigs nije imao pojma

8. Честитке екипи Барселоне која је једини тим који је успео да ме склони од тевеа, за време Лиге шампиона. И то ајде да је било која текма, него финале. Мислио сам да је то немогуће.

Не капирам људе којима је лепота фудбала бесконачно добацивање лопте са једне стране на другу. Мене то замара..

Prvi put posle ohoho da ne odgledam finale do kraja. Tako mi se gade ovi katalonci da je to neverovatno.

Amin, pored njih mi zanimljiva i LIga Evrope.
    Ne volim igrače kostolomce kao što su De Jong, Van Bomel i sl. ali bih voleo da se najebu keve ovim sisicama u narednim utakmicama. Opet se onaj Buskec valjao dva minuta a protivnik jedva da ga je takao, isto i Iniesta.

9. Iskreno, svaka čast. Bolji ste bili. Par faulova ste kao poslednje pičke odglumeli, ali ste dali 3 poštena gola, i dali bi još koji da nas Vidić nije vadio iz govana. Evra ne znam da li je igrao, kao ni Valensia. Fabio se usrao u gaće od treme. Ćavi objasnio neke stvari. Gigs i RUni su vas ipak kresnuli u šupak, na šta sam se i kladio, da će Gigs asistirati Runiju za gol, i eto. ALi nisam srećan sada zbog toga. Ove godine je Barca najbolja na svetu. Sledeće godine, finale opet, nadam se.

Neki novi klinci u Junajtedu su se uprpili jer im je ovo nešto novo, što nas je koštalo.

Jedna velika činjenica je da je Vidić sam spasao bar 2 gola, 99 posto sigurna. Činjenica je da je onaj peder Pedro opet padao kao mamina roze princeza i da je na kraju dobio po pički, za šta mi je jako drago bilo. Uzela mi je utakmica bar 5 godina života. Za sada, za ovu igru Barce nema leka. Toliko drže loptu u nogama da protivnik popizdi više jer se smori, krene da napadne, povuče previše igrača i najebe. Prosto. Svaka čast Barci još jednom.

10. Ех сад , да је толико просто зар би се врхунски играчи и тренери тек тако опходили према њима .... И да , свака част Рајану што и даље игра ... и Сколсу наравно ... још да доведу Литманена да их појача да буде трио фантастико ...

11. Kramponom

Vidić će podići pehar, ali onaj što ga reklamira Andrija Milošević. Dobija Barsa. Ne navijam nizakog u finalu, ali jači su mi Španjolci.

Esam reko.

Kramponom

Ne znam zašto, ali imam neki osećaj da će sledeće sezone finale LŠ biti Barsa - Mančester. I da će ih Barsa dobiti 3:1. Tih dana će i uhvatiti Mladića i isporučiti ga Hagu.
    05. maj 2010

Takođe reko.

12. Znaš da je zabranjeno kačiti tuđe slike bez saglasnosti "zakačenog"!? A i nisam ovde lepo ispao tako da imaš 5 minuta da skineš ovu sliku ili te prijavljujem modovima.

13. Kramponom
    1945. godine će početi Prvi Svetski Rat, neki ćemo preživeti, a neki ćete...
    03. april 1939

14. Znači imaš moje spise i u elektronskom obliku?

15. i da damo malo zhivosti ovoj temi,2045h,partizan na svom stadionu dochekuje onu budj od tima,cenim da treba da padne masakr =]

16. Slažem se sa tobom Zokice.

17. eto nas u trechem kolu =]

18. :) Grobari idemo dalje.. Kako je Aksentijević zablistao ono je bruka , mali je toliko eksplozivan,brz i uporan , stvarno svaka čast dečku sa obzirom da je 93 godište , Eduardo je bio strašan i imao je dosta dobrih prodora.. I naravno svaka čast Stojketu što je odbranio penal i naravno što je imao muda da ostavi Bojanu samu kod kuće :) !

19. Добро је играо Партизан богами , контролисао игру цело време .Искрено ,сумњао сам у овај тим на почетку ,али они су ме демaнтовали.Свака част.
    Аксентијевић мали је агилан , брз , експлозиван , продоран , биће од њега нови Миливоје.
    Илић и Вукић , искусно и са стилом.
    Шћеповић их фино изролао богами ....
    Свиђа ми се што је Пашеко бржи и окретнији од Клеа ,има бољи шут од Клеа , генерално тај бржи тип играча који сам себи може да створи шансу ми се више свиђа.
    Медо жишка , Волков добар , Иванов се игра ...Бабовић стандард ...СТОЈКЕ!

А како ме нервирају они Шиптари јебем их , маљем би им разлупо главе , оном што стартовао ко луд и оном клинцу што ушо око 80. минута....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.