-jewdja
-Čo
-Jezivi
-pfcabara
-Eddie
-Shanzamm
-Pekky
-buxnomaniak
-Draga Saveta
jebemliga, ako je ovo toliki problem na sajtu, ajde onda da zamolimo energiju da udari katanac na ovo, a da nam otvori novu temu za bleju - onda bi možda presekli svu priču o lajkovanju...
u celom sranju problem je samo ocenjivanje - ali kako ja da dokažem da nije u pitanju lajkovanje po svaku cenu, kad smo se ovde i skupili kao autori koji cene međusobne definicije... Ovo je samo bila preteča kaizenovih prepravki i uvođenja praćenja - mi smo uradili isto što i on.
Boga mi varničili smo na sve strane
otpratio sam u reprizi :)
to mu dođe kao laki peting - kao kad bračni par odgleda Mr. and Mrs. Smit, pa on zamišlja Anđu, a ona Breda :)
Da i to je to. Ne mora da zatvara temu. Preimenovaćemo je i blejimo tu i dalje, samo što patke kao patke ne postoje više. Nije kraj sveta. Mi smo svi ustvari tu.
Slažem se. Ti si novi kapiten - promeni ime i svrhu, pa da nastavimo :)
Pa Ela, ako nisu imali naočare za sunce mogli su da sjebu oči koliko smo varničili :)
A i ti si se naložila, vidi bradavice na tvom avataru....opet štrče :)
Ziljavušice mo'a, lJub0m0rne duSx3 m0gy d@ v@m puSh3! :)))
kolko mi je trebalo ovo da otkucam
Ne mogu da menjam...mora buksna. Ime teme mora mod, a izgled buksna. I nema više kapitena. Ovo je bleja.
Onda zovi buksnu da nam izađe u susret i obriše prvi post... valjda mu to neće biti teško...
Vrćem se čim nešto završim na poslu...Ela održavaj te bradavice tako, eto me ubrzo nazad :)
ovde samo ja još držim patku :)
sad menjam navatar...
Шта да ставим на првој?
Па хоћу, ако се не нађе неки дебиларевић који ће опет да прича да лајкујемо.
pa nek se nose u tri lepe... ja barem nisam lajkovao nikog tek zato što je patka...
Uostalom, čak i da je bilo lajkovanja, ista je priča i za praćene autore. Da neće možda oni šatrojebi da mi kažu kako se ne lajkuju međusobno - svi imaju po namnaest naloga na Vuki i međusobno su prepleteni kao Meduzina kosa...
Vi baš ne oduustajete, aj da vam pokažem moje patke...
http://ultraphoto.org/images/ejwp0fy8m8tg76tx1y9y.jpg
Па добро, нећемо се више онда освртати ни на кога. Идем да замолим енергију да нам промени име.
bruce, nisi bio tu da slušaš o seksualnim peripetijama između ele i đonija. tek onda bi se smorio. :p