Prijava

Букснетина™

Па хоћу, ако се не нађе неки дебиларевић који ће опет да прича да лајкујемо.

Gori ste od jebača 3 puta, organizovaniji ste nego li i jedna grupa na sajtu... niko se nikada nije lajkovao kao vi!!!

Важи Царо, иди сад шаљи ПВТ како се шалиш, и како пијеш кафу са модовима. Па онда брзо до Балдура, да га излајкујеш.

bruce

pa nek se nose u tri lepe... ja barem nisam lajkovao nikog tek zato što je patka...

Uostalom, čak i da je bilo lajkovanja, ista je priča i za praćene autore. Da neće možda oni šatrojebi da mi kažu kako se ne lajkuju međusobno - svi imaju po namnaest naloga na Vuki i međusobno su prepleteni kao Meduzina kosa...

Prvo kažeš da nisi onda kažeš da jesi, defka gde 3 za redom komenta budu "hahahhaha +" od pataka patki je ništa drugo do organizovani lajk!

То бре Царо, не дај да те пуцају комплекси, ТИ ПИЈЕШ КАФУ СА МОДОВИМА, ТИ СИ БАЈА!

Realno, ako se već lajkujete opnda ne morate to da krijete a ne da budete pičkanjska organizacija a kao ste naivni!

Не смемо ми теби ништа да кажемо! Ти пијеш кафу СА МОДОВИМА!

@ Ella,

naravno da me bole šta radite ali čitam komente nekih ziljawih pataka i ne verujem!

Букснетина™

Не смемо ми теби ништа да кажемо! Ти пијеш кафу СА МОДОВИМА!

Da u pičku, ja sam faca!

Ма да, ја чисто да му ставим до знања да је он најзајебанији лик на овом сајту, укључујући његову јебачку екипу, која прозива све редом на кога стигне, па онда кад их неко истресе из гаћа они иду и пријављују, ЈЕР ПИЈУ КАФУ СА МОДОВИМА. Срамота, а били су ми сви готива.

Buks, zovi energiju da zatvori temu, Kara je pobedio - odustajem od rasprave.

Buxna brate što si glup tako, pa vaš matrix je prvi prijavio mi smo se samo zajebavali! Drugo, jebemi se za modove koliko i za ostale članove a ako nisi u stanju to da ukapiraš onda ne vredi ni da ti objašnjavam.

moderatao na sajtu mi znači isto koliko i patka na defki!

moderatao na sajtu mi znači isto koliko i patka na defki!

ne verujem ti ni reč

Buxna brate što si glup tako, pa vaš matrix je prvi prijavio mi smo se samo zajebavali! Drugo, jebemi se za modove koliko i za ostale članove a ako nisi u stanju to da ukapiraš onda ne vredi ni da ti objašnjavam.

Нисам ја глуп матори, ви само то и радите. Искључиво. Ево ти пример Балдурар вашег најзајебанијег јебача, који прозива нове чланове, па кад га неко истресе од прозивки он иде и жали се модовима. Озбиљни јебачи. Нема шта.

Bruce, apsolutno mi se jebe za temu ali ako ne može da se upadne na nju i prokomentariše a da vas ne povredi objektivno mišljenje onda i treba da je gasite!

Pa dobro buxna, šta mene briga šta Jpgurt radi, ja gledam šta ja radim, ne mogu ja da odgovorama za tudje postupke.

I da se razumemo, ja nisam jebač, nisam ni pandan, nisam ni patka, ja sam sve od toga... olloollololo

Nije ovo upad na temu sa komentarom, tebe sam i prvi put ekstra dočekao kad si krenuo sa zajebancijom ovde i cenio sam te kao autora ekstra (u top 10), nije te bilo ovde deset dana i prvi put kad je krenula prozivka o lajkovanju, gle čuda! Stižeš! I svaki put kad neko pomene lajkovanje pataka ti si ovde sa komentarom...

ČEkajte ljudi, evo recite mi, jel istina da se ne lajkujete?

Ма врх сте скроз! Тако је и мене у почетку прозивао, па онда отрчао да ме пријави кад сам му узвратио. И то у пар наврата.
Ја само да ти докажем да сте ви уствари веће цавице од нас овде и немаш потребе да долазиш овде и да покушаваш да докажеш да је Матрикс некога пријавио и да нисте ви први почели. Браво, изнервирали сте дете од 15 година. Свака част!

Ја ти само указујем на поступке твојих јебача и јел сад то значи да ви сви пријављујете?!
Ако је у нашој групи пар људи било само због лајка, јел то значи да сви лајкујемо?!

Молим те више не причај овакве глупости, сере ми се од тога.

Caro, zar ne bi trebao da si na ispitu sad? I šta opet serendaš koji kurac?!
Dezte patke! Moram da se uključim, iako sam sebi obećala da se neću logovati do daljnjeg.