Prijava

A kad sam pre 2 nedelje rekla da neću ovog lika na temi i da ću ga ignorisati, molili ste ga da ostane...
Ostajem pri svome. Ideš na ignore, bejbe. :)

Nije fer da više nema pataka?

ŠŠto ne šljakate više džoni?

o čemu se ovde sad radi?od jutra neki pičvajzi,ili mi se čini?aj,manite se.

Kako god bilo, patke ne psotoje više. Ovo je ćošak za bleju.
Šta je bilo, bilo je. Ovo je tema za ćaskanje.
DUCKS ARE DEAD. Nema više razloga za bilo kakvu raspravu.
Staklena de si ti bre, tvoj nestanak sam ubacio i u definiciju jednu...

Des Patkasti.. :) I tebi dugujem pvt, javim ti se malo kasnije, još sam u pidžami. :)

staklena

A kad sam pre 2 nedelje rekla da neću ovog lika na temi i da ću ga ignorisati, molili ste ga da ostane...
Ostajem pri svome. Ideš na ignore, bejbe. :)

Ti si sve zakuvala, plašiš me se jer imam bolji rank nego ti, pišem bolje defke i svi me gotive na sajtu. Zato vi MEKUŠCI NE MOŽETE DA ISTRPITE CARU A BUXNA JE DODA ONO TM KAKO BI ME PLAGIJAO!

Au ne mogu nikako zbog posla da se uvlačim u priču o tome.
Poenta je da je ovo sada ćošak za bleju i svi treba da blejimo bez neke rasprave o pokojnim patkama.
Ideš pišeš definicije, ocenjuješ, komentarišeš i kada hoćeš malo da se onako izdopisuješ sa par ljudi u isto vreme o nekoj gotivnoj temi, ti onda dođeš ovde i to je to.

BOJITE ME SE JER PIJEM PIVO SA MODOVIMA lollololoololololol

JA SAM UTICAJAN!

Des Patkasti.. :) I tebi dugujem pvt, javim ti se malo kasnije, još sam u pidžami. :)

Aj aj...važi...šou na sajtu, šou na poslu...šou

JohnnyBK

Au ne mogu nikako zbog posla da se uvlačim u priču o tome.
Poenta je da je ovo sada ćošak za bleju i svi treba da blejimo bez neke rasprave o pokojnim patkama.
Ideš pišeš definicije, ocenjuješ, komentarišeš i kada hoćeš malo da se onako izdopisuješ sa par ljudi u isto vreme o nekoj gotivnoj temi, ti onda dođeš ovde i to je to.

AHahahha, nijedan jebač neće ovo priznati. Kamuflaža NEĆE PROĆI olloollolool

ljudi,će neko da mi objasni kaj je umrlo preko noći i odakle miris svežeg hejta od jutra?

Patke više ne postoje!

Sad se samo lajkujemo!

Kamuflaža NEĆE PROĆI

Nema kamuflaže....bane ko god hoće i bleji....

Stvarno šou, Patkasti. Gledam pojedince kako prave budale od sebe, pa mi sve zanimljivo, smešni su koliko su tužni. :) Al' neću opet dolaziti neko vreme, verovatno. I danas sam upala jer sam bila isprovocirana, a nije mi bila namera. Ima bitnijih stvari u životu od sajta, kojima se treba posvetiti, bar upola koliko se posvećuje sajtu, da bi čovek bio zadovoljan sobom. Radim na tome.

Znači dobro sam došao. DO JAJA

TO DŽONI OMOGUĆI MI DA POSTUJEM OVDE, i da se zna JA SAM SADA PATKA KADA VI NEMATE MUDA DA BUDETE!

TM KAKO BI ME PLAGIJAO!

Хахахахахаха легенда!!

staklena
Al' neću opet dolaziti neko vreme, verovatno. I danas sam upala jer sam bila isprovocirana, a nije mi bila namera. Ima bitnijih stvari u životu od sajta, kojima se treba posvetiti, bar upola koliko se posvećuje sajtu, da bi čovek bio zadovoljan sobom. Radim na tome.

Ella84
Dakle, nema više potrebe za ljudima koji su dolazili ovde samo da bi se pohvalili novim defkama i koji vape za lajkom

Tvoji razlozi su više nego očigledni STAKLENA!

SADA IDI!

mislim da je bilo oke i onako.a vap za lajkom za njesra defku teško da bi mi izmamio pljus.svejedno,čemu raspatkavanje?

TO DŽONI OMOGUĆI MI DA POSTUJEM OVDE, i da se zna JA SAM SADA PATKA KADA VI NEMATE MUDA DA BUDETE!

Naravno da je dozvoljeno da piše ko god hoće....a čak i patka ako hoćeš da budeš budi...ovo je bleja, sve je dozvoljeno osim napušavanja, što i nije u skladu sa generalnim pravilima ovog sajta.....al sam se isro sada....kao ono pametan sam ito..."generalnim" ovoono

Al' neću opet dolaziti neko vreme, verovatno. I danas sam upala jer sam bila isprovocirana, a nije mi bila namera. Ima bitnijih stvari u životu od sajta, kojima se treba posvetiti, bar upola koliko se posvećuje sajtu, da bi čovek bio zadovoljan sobom. Radim na tome.

Aj bani bre pomalo makar, na bleju ovde...

staklena

Ella84
Dakle, nema više potrebe za ljudima koji su dolazili ovde samo da bi se pohvalili novim defkama i koji vape za lajkom

Tvoji razlozi su više nego očigledni STAKLENA!

SADA IDI!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА