Prijava

Cara, aj zamolimo nekog od moderatora s kojima ne piješ pivo da proveri lajkove na tvom profilu? :) Za koliko bi pao, 40 ili 50 mesta na rang listi, šta misliš?

Ajde sada, ja sam patka kva kva kva, imam dve nove defke dajte mi pluseve kva kva kva
http://vukajlija.com/zornjaca/322738
http://vukajlija.com/merak-pivo/322731
pa ću i ja vama da vratim kva kva kva pošto smo patke do jaja kva kva kva

prva minus, realno je glupava, a druga plus...

ЈА САМ ЛАЈКОВАЛА ЦАРУ ЈЕР ЈЕ СУВИШЕ КУЛ

staklena

Cara, aj zamolimo nekog od moderatora s kojima ne piješ pivo da proveri lajkove na tvom profilu? :) Za koliko bi pao, 40 ili 50 mesta na rang listi, šta misliš?

Pa ako uzmemo tvojih 200 i buskninih 200 pluseva, buksnetinih i dzonijevih po 200. kapiram da ne bi izguubio više od 1000 poena! Prijavi slobodno!

Fala brus, smao još ubaci i kva kva kva na defku :) ako mene pitaš obe su glupave, pisao sam ih iz bedaka lolo

Nenene, ova druga je ok, s njom se slažem... komentar nećeš od mene dobiti više nikad na defki.

Џафтара

ЈА САМ ЛАЈКОВАЛА ЦАРУ ЈЕР ЈЕ СУВИШЕ КУЛ

Ja lajkujem Džaftu jer OBJAŠNJAVA lolololo

Prijavi slobodno!

Neću da ti slamam meko srdašce, znam da bi te to ubilo na mestu. mwa :) Al' znam da znaš da nisi u pravu.

Džafta dao sam ti plus na sve defke, zbog Mental mikija lolo

staklena

Prijavi slobodno!

Neću da ti slamam meko srdašce, znam da bi te to ubilo na mestu. mwa :) Al' znam da znaš da nisi u pravu.

MWA staklenko hejterčino :)

MWA Carogovno koje opravdava novi niknejm. :)

bruce

Nenene, ova druga je ok, s njom se slažem... komentar nećeš od mene dobiti više nikad na defki.

Zato ću ja tvoje defke ispamovati samo tako, kao onaj dan kada si se šlihtao javiu :)

staklena

MWA Carogovno koje opravdava novi niknejm. :)

CAROGOVNO CARUJE!

Džafta dao sam ti plus na sve defke, zbog Mental mikija lolo

ЈУХУ! Рекох ја, сувише кул.

Zato ću ja tvoje defke ispamovati samo tako, kao onaj dan kada si se šlihtao javiu :)

javio i ja imamo duže poznanstvo nego što ti imaš nik Cara... to što ti radiš sa Baldurom i Kikom ne može se primeniti na ljude koji povremeno sretnu jedan drugog na definicijama... uostalom, ne mogu ja da ti branim da kenjaš gde god nađeš dobro ćoše...

CAROGOVNO CARUJE!

TAKO JE!!! Ajde idi sad, čačkaj taban. lolololololo

staklena

CAROGOVNO CARUJE!

TAKO JE!!! Ajde idi sad, čačkaj taban. lolololololo

PRoces uveliko u tokU!

javio i ja imamo duže poznanstvo nego što ti imaš nik Cara... to što ti radiš sa Baldurom i Kikom ne može se primeniti na ljude koji povremeno sretnu jedan drugog na definicijama... uostalom, ne mogu ja da ti branim da kenjaš gde god nađeš dobro ćoše...

Jao JAVIO, plusić od tebe mi toliiiiiko znači mwa :*

javio

Cara je legenda sajta....i dečko je realan, proziva ono što ne valja, što mu se ne sviđa...ja kad sam došao na sajt i mene je iznapušavao par puta..al to je samo pomoglo da budem bolji, da se više trudim, da ne kačim svašta..mada sad na staru slavu mogu..i kad okačim glupost ljudi mi tolerišu, izazajebavamo se neko vreme na tom sranju od definicije i ja je obrišem...

cilj svega je da sve bude bolje, bolje definicije, veći prag tolerancije, više zezanja...dal me razumeš, humor i smisao za humor je subjektivna osobina..al ako je nešto dobro, kao ona tvoja što je bila na naslovnoj, onda je dobro...savršeno..i tu samo budala može da kaže ne valja...

a kad je sranje treba reći sranje, ne dozvoliti da gomila fekalija upropasti nešto koliko-toliko dobro...

PLAČI!

PLAČI!

Jaaaoooo, Đuro, kako si ti muuuudar...

OBJASNIJO SAM I PROČAČKAO TABAN

Realno, ti plankton na ovom sajtu ako ja već kenjam!

E ljudi, imam frku na poslu pa sam ovlaš ispratio samo.
Kako god bilo, patke ne psotoje više. Ovo je ćošak za bleju.
Šta je bilo, bilo je. Ovo je tema za ćaskanje.
DUCKS ARE DEAD. Nema više razloga za bilo kakvu raspravu.
Staklena de si ti bre, tvoj nestanak sam ubacio i u definiciju jednu...