Prijava

eto pogodi te francuska snasa ko da je nasa :D

francuske snaše su ovde mnogo toga donele :))))

ja volim vino, sir i muziku -dosta :)

učila francuski,prelepo,tada znala i da parlam sve u šesnaes',sad već izvetrelo,imala fenomenalnu profesorku.

ja sam počeo da učim, stignem do beaoucoup, vidim da se izgovaraju tri i po slova od devet mogućih i kažem sebi dosta ti je nemački... posle naučim engleski pa kažem sebi jebao te nemački kad je ovo lakše - sad koristim samo engleski :)

isto i ja... al zato se tesim vinom ;)

meni leži francuski.španski sve razumem,italijanski usput.

ja od engleskog zivim..spnaski je za sporazumevanje ok italijanski i francuski razumem a portugalsku muziku kad cujem place mi se sto ga ne znam

aaaaaaaaaaa de me nadje :)))))))

tu gde i sebe moly....:) očigledno

tako reci nadjene smo :)

snađene smo moly bejb!:)

vec 20 put preslusavam ovu francusku pesmu i shvatam da je lepo sto se ne drogiram jer kad mi nesto odgovara izgleda ne umem da prestanem :)

ni ja ne znam da stanem.jbg.

uh..sad je bolje da stanem sa citanjem... mislim da cu ipak probati da zaspim upidzamila sam se :) laku noc

Саамаа као лист на ветру, сама на овом чету! Кууудааа да побегнем од задебљале петеее...... туруруру....Нема никог.... ниииикогаааа! :(

Неее, слушаш ту секталику!!! Јууутро, Еллице, опет само нас двије... :)

Niste same, moje dame....al' ga izrimovah k'o pravi reper
Dobro jutro

Џони је стиг'о, на Елине браџе одма' му се диг'о! Дигао се чуперак на коси, зна се да Ела вештачке брадавице носи! О, Божжже... :)